reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Nice, tak byliśmy u dr Piekarskiego :))

Hehe, też do niego chodziłam na USG w I ciąży, fajnie robi. A ceny jak wyglądają? Bo na stronie zniknęły. Jak chodziłam na to po 12 tyg i połówkowe to było 250zł, a potem już po 150. No i wrzucaj to zdjęcie 3D maluszka, bo pewnie masz :-) Ja teraz znalazłam fajniejszą przychodnię niż w I ciąży, gdzie bardzo fajny lekarz robi usg, więc tym razem trochę zaoszczędzę na prywatnych, no ale na to połówkowe się wybieram właśnie tam, bo chcę mieć pamiątkę no i fotkę 3D.

Donia, Mami, Alka - śliczne maluszki i rosną jak szalone :-) Oj niedługo będą mamusiom żebra piętami okładać :-D

reklama
Nice, do Piekarskiego wysłała mnie moja ginka, bo on jako nieliczny robi pappa na pełnej dokumentacji. Za test PAPP-A zapłaciłam 550 zł.
A zdjęcia 3d są dziwne i nie widać dzidziaszka :))

Załączniki

• P6250132.jpg
    P6250132.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 67
reklama
No więc jestem po wizycie....
Pogadaliśmy, wstępnie umówiliśmy się na b. prenatalne pod koniec lipca:-D
A teraz....
Za tydzień znów wizyta....
Tydzień się zgadza, dzidzia ma 1,5cm. Niestety nie znaleźliśmy serduszka ani na dopplerze nie widać żadnych przepływów krwi....
Załamka totalna;/

Do góry