reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
Ewelina..ja też...co prawda do tego niespecjalnie chciałam iść, bo zawsze do babeczek chodziłam, a co gorsza to tata mojego kolegi, ale kurcze...nigdy nie miałam tak dobrego ginekologa!

jestem po wizycie i ktg wczoraj - ktg w porządku, ale główka małej nisko, szyjka 1 cm i przepuszcza palec, a dziś odszedł mi czop śluzowy, mój gin stwierdził, że nie wiadomo czy do stycznia wytrzymam, no nic staram się zaciskać nogi, zobaczymy... już wizyt mieć nie będę, jeśli bym nie urodziła do terminu (w co szczerze wątpi) to 10 stycznia mam się stawić na IP, skurcze są nieregularne, w czasie ktg akurat nie miałam, waga + 9 kg - teraz 77 kg

Melisa a jak u Ciebie (u Was)?;-)

ja tez się kiedyś wstydziłam do faceta, ale baby są do bani (no pewnie są wyjątki, ale...). Zdecydowanie faceci się do tego lepiej nadają

reklama
Do góry