reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
ja dziś byłam na wizycie i usg, mały waży 2960 czyli jakiś wielkoludek nie będzie, ma wokól szyj pepowinę ale dr kazał się nie martwić bo nie tak łatwo zacisnąć ją i pozatym mówił że 20 % dzieci jest owinięte ale i tak się martwię.
no i szyjka jest miękka i dr nawet nie kazał jechac do rodziców na święta ale pojadę i będe leżała tyle co w domu
no i szyjka jest miękka i dr nawet nie kazał jechac do rodziców na święta ale pojadę i będe leżała tyle co w domu
aga3004
alice polepszyły się dlatego mnie wypyścili chociaż na święta. Mam stawić się we wtorek rano na następne badania.
Anastazzja
Ewelina będzie dobrze tylko spokojnie lepiej wiedzieć o takiej rzeczy wcześniej bo lekarze będą Cię kontrolować i mieć to na uwadze
fazerkamm
myszka to nasze maluszki podobnie ważą i też mam się oszczędzać jak chcę dotrwać do stycznia..
ewelina jak lekarz napisał żebyś się nie martwiła! tzn że jest ok! także nie stresuj siebie i maleństwa! będzie dobrze! ;-)
ewelina jak lekarz napisał żebyś się nie martwiła! tzn że jest ok! także nie stresuj siebie i maleństwa! będzie dobrze! ;-)
ewelina26k
Alka do rodziców nie kazał jechać, bo jakby zaczęło się coś dziać żebym jak najszybciej do szpitala dojechała
A w ogóle przeraziło mnie jedno jak robi sie usg na sprzęcie bez przepływów jak to się zwie(że takie kolorowe ) to można nie wykryć pepowiny ze jest okręcona a często to jest kilka razy.I jak tego nie widać rodzi się sn. Lekarz też powiedział, że bardzo dużo dzieci jest owiniętych bo ok 20 % i dlatego mam się nie martwić
Mój synek ma razi i luźno
A w ogóle przeraziło mnie jedno jak robi sie usg na sprzęcie bez przepływów jak to się zwie(że takie kolorowe ) to można nie wykryć pepowiny ze jest okręcona a często to jest kilka razy.I jak tego nie widać rodzi się sn. Lekarz też powiedział, że bardzo dużo dzieci jest owiniętych bo ok 20 % i dlatego mam się nie martwić
Mój synek ma razi i luźno
reklama
tiramisu1976
Ewelina trzymaj się cieplutko wszystko będzie dobrze...