reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
ja dziś byłam na wizycie i usg, mały waży 2960 czyli jakiś wielkoludek nie będzie, ma wokól szyj pepowinę :( ale dr kazał się nie martwić bo nie tak łatwo zacisnąć ją i pozatym mówił że 20 % dzieci jest owinięte ale i tak się martwię.
no i szyjka jest miękka i dr nawet nie kazał jechac do rodziców na święta ale pojadę i będe leżała tyle co w domu

ewelina a dlaczego nie kazał Tobie jechać do rodziców???
Kurcze owinięcia pępowiną to ja się bardzo boję i codziennie o tym myślę, by młody tak nie miał w czasie porodu

Alka do rodziców nie kazał jechać, bo jakby zaczęło się coś dziać żebym jak najszybciej do szpitala dojechała
A w ogóle przeraziło mnie jedno jak robi sie usg na sprzęcie bez przepływów jak to się zwie(że takie kolorowe ) to można nie wykryć pepowiny ze jest okręcona a często to jest kilka razy.I jak tego nie widać rodzi się sn. Lekarz też powiedział, że bardzo dużo dzieci jest owiniętych bo ok 20 % i dlatego mam się nie martwić
Mój synek ma razi i luźno

Ewelina wszystko będzie dobrze, najważniejsze że lekarz powiedział że nie zagraża to małemu :)
Mój P. był owinięty pępowiną więc przy urodzeniu sn dostał 9pkt, tylko przez to a tak to calutki zdrowy ;)

reklama
Do góry