reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Cześć dziewczyny :)
Właśnie wyszłam ze szpitala. pojechałam w niedzielę na IP bo wystraszyłam się tego swędzenia no i mnie zostawili ( i tak miałam się stawić w poniedz rano) Wyniki mam dobre i najprawdopodobniej przy braniu tego fenoterolu dostałam uczulenia na mandarynki i stąd to wszystko, także wyleczyłam się z mandarynek.. :) Szew miałam ściągniety wczoraj,badanie dzisiaj rano przed wyjściem i mam wszystko pozamykane ale muszę uważać bo w każdej chwili moge się rozlecieć :)) taka mała bombka..

To dobrze, ze wyiki wyszly w porzadku :-) I uwazaj na siebie :-)

reklama
Dziewczyny super że wizyty udane:) dbajcie o siebie i byle do stycznia:)

u nas też oki; wszystko pozamykane; skurczy brak; mała podrosła waży 3100 gram;
i czekamy do stycznia chyba że się dziecię pospieszy...

Ostatnia edycja:
helo

ja po wczorajszej wizycie tez ok. Na razie wsio ok na porod sie nie zanosi :) szyjka miekka ale 3ma. Franio 2700 wazy i wszystkie pomiary na 35 tydzien wychodza:tak:
nast wizyta 3.01 z wymazem :))))
i 15 na plusie ;-((((((

Dziewczynki nie przejmować się wagą bo to końcóweczka :-) damy radę girls! super ze wizyty udane.
Ja swoja mam 4 stycznia i jak nic zamierzam wytrwać :-)

reklama
A u mnie szyjka skrócona. Jeszcze trzyma ale tak na styk;-)Do tego skurcze mam już takie konkret od jakiegoś czasu. Ale następna wizyta 4.01- wtedy wymaz. Czyli w sumie ok, zobaczymy jak tam będzie po "sylwestrowych szaleństwach"
No i tez mam +15 ale w kozakach:-D takie pocieszenie ze moze jednak z 1kg mniej

Do góry