ja juz po wizycie maly wazy cos ok 3 kg lekarz poiwedzial ze raczej ni eurodze w tym roku :-) a tak to wszystko w porzadku skurczy juz tez nie mam aaaa i odstalam papierki jakbym ni ebyla pewna czy leca mi wody to mam przylozyc powiedzialam poloznej ze sie boje ze bedzie to woda a ja bede myslaa ze jakas wydzielina a ona poleciala i przyniosla garsc papierkow:-):-)
reklama
Mami91
Fanka BB :)
No to dziewczyny fajowo ze wizyty udane:-)
fazerkamm
malutkans gratuluję udanej wizyty super że wszystko w porządku!
ciekawe co mi jutro mój gin powie:-) już się doczekać nie mogę.. zobaczymy ile mój wielkolud urósł przez dwa tygodnie :-)
ciekawe co mi jutro mój gin powie:-) już się doczekać nie mogę.. zobaczymy ile mój wielkolud urósł przez dwa tygodnie :-)
donia 1980
ależ Wy piszecie, nie sposób nadrobić
melduję, że jestem po monitoringu, malutka spała cały czas i wszystko w normie, teraz do gina 4 I. Ale co mnie zdziwiło to na dzień dobry dostałam kubeczek i musiałam nasiusiać , może tu takie zwyczaje, że zamiast dowodu siuśki się zostawia :-)
a muszę Wam powiedzieć, że moja niunia to wyjątkowo jest grzeczna, cały czas spi, budzi się żeby coś podjeść i rooooośnie
a teraz lecę Was nadrabiać
melduję, że jestem po monitoringu, malutka spała cały czas i wszystko w normie, teraz do gina 4 I. Ale co mnie zdziwiło to na dzień dobry dostałam kubeczek i musiałam nasiusiać , może tu takie zwyczaje, że zamiast dowodu siuśki się zostawia :-)
a muszę Wam powiedzieć, że moja niunia to wyjątkowo jest grzeczna, cały czas spi, budzi się żeby coś podjeść i rooooośnie
a teraz lecę Was nadrabiać
fazerkamm
donia to elegancko ;-)
myszka2607
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt, wygląda na to że spokojne swięta przed Wami:-) Ja wizyta w czwartek i mam nadzieję usłyszeć że nic się jeszcze nie dzieje:-)
Karolcia1983
Ja mam wizytę 30 grudnia i zaczynam mieć pietra bo bardzo możliwe że lakarz właśnie na tej wizycie wyjmie mi pessar więc zacznie się stresówka bo to różnie podobno bywa po wyjęciu.
reklama