reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Anastazja super wieści!
Pati oo to duża dziewuszka! może to i lepiej że Haneczka jeszcze nie szykuje się na ten świat :) pomyśl sobie ile pyszności zjesz na święta :-)
Alka dorodny synek :-D a z grzybkiem niestety tak jest w ciąży.. jak się przypałęta to ciężko go wypędzić...
ja też jestem aseksualna :-D
mój M. po ostatniej wizycie u gina powiedział "wow w końcu widziałem cipke" wariat jeden :p

reklama
Alka grzybki to cholery lubią wracać ;/
Ja w ogóle brałam te globulki pimafucin i po nich miałam jeszcze gorzej:wściekła/y:
Ale na razie cisza...

ja tam aseksualna nie jestem :zawstydzona/y::-p, wiem jak później jest trudno przez 6 tyg. połogu, więc jeszcze korzystam :rofl2:, poza tym później mój mąż jest do rany przyłóż

Ewelinka baaardzo ci współczuję, ale czego się nie robi dla maleństwa, ja też miałam przerwę ok. 2 m-ce, kiedy brałam luteinę, bo mi się szyjka skracała, za to teraz trzeba skorzystać póki jeszcze wolno :-p

a swoją drogą masz śliczne zdjęcia brzuszka na n-k :tak:

ewelina to brzmi jak "dokonać niemożliwego" .. a co do seksulaności - w ciągu tych 9 miesięcy z trzy razy podchodziliśmy, ale kończyło zawsze się tym że było mało komfortowo, więc czekamy ;)

Megi ja jak najbardziej korzystam z rad suwaczka :)))) jakos korzystam jak jeszcze moge, ale jakos skurczow nima :( moj M sie juz smieje ze wykorzystuje go jak dostarczyciela oksytocyny :)
FazerkA i tu masz racje, przynajmniej sie najem bezkarnie :)))) a do 02.01 juz i tak bliziutko :) podium styczniowek zajety, wiec nie ma co sie spieszyc!!!!
Alka kuruj te grzybki, ja wiem, ze lasy w tym roku poskapily ale Ty ich produkowac nie musisz ;))) Gratuluje duzego Frania, bedzie kto mial bronic mojej Hani na wakacjach, bo my mamy rodzine M w Buku i jak pojedziemy w tym roku to na 100% musimy sie spotkac!!!!
Iga masz racje, korzystac trzeba, bo wtedy M sa cudowni!!!!!!! hahahahha i masz racje post po porodzie to masakra :(

ja tam aseksualna nie jestem :zawstydzona/y::-p, wiem jak później jest trudno przez 6 tyg. połogu, więc jeszcze korzystam :rofl2:, poza tym później mój mąż jest do rany przyłóż
mnie seks w ogóle nie cieszy, bo jak miałby cieszyć skoro ja w TYM momencie skupiam się na tym jak Franio fika w brzuszku :) oczywiście nie omieszkam o tym wspomnieć - czule M. do ucha: " czułeś jak mały girkę wypycha??" ... hihi romantyzm i czułość pełną gębą ... na szczęście M. też mówi, że jemu z brzuszkiem tak jakoś dziwnie :)

Pati
no koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!! już się cieszę :) ale w tym czy w przyszłym roku??

Anastazja- super, ze wizyta udana :-)
Alka- ale masz duzego Maluszka :-) Ho ho ho :-)
Pati- super, ze wszystko w porzadku i ze Mala tak ladnie rosnie :-)
Ewelina- ja nie mialam ktg robionego jeszcze. Moja gin nic o tym nie wspominala :-)

reklama
Do góry