reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Alka:D dużo się nie pomyliłam, bo na codzień stosuję krem z moczkiem:-):-):-)

a my po wizycie:) Hanka 2 kilo:) 34 tydzień:) chociaż główkę ma na 35 tydzień i 2 dzień (o biedna ja... i moje krocze:p) termin 30 stycznia (wcześniej był 2 luty):):) wszystko piękne i pozamykane:) powiedziałam ginowi, że nie planuję rodzić przed 23 stycznia, bo egzaminy muszę napisać:D:D śmiał się, ale zgodził:p kolejna wizyta 16 stycznia;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dzisiaj po wizycie, Moja Hania wazy ok 3700, glowka juz jest idealnie wielkosciowo do wieku ciazy, nie za duza, wiec nie bedzie tragedi z urodzeniem :) szyjka macicy cienka ale dluga, glowka na samym dole i jeszcze nieststy nie rodze :(

Anastazja nie martw sie wielkoscia glowki, bo mnie tak straszyli przez cala ciaze, ciagle byla wieksza, a teraz sie wyrownala i jest ok!

No to teraz my - mój dzieć waży 2685 :) jest off course piękny ... termin wyszedł z usg na 16.01 ale generalnie wciąż gin trzymie się pierwszego terminu 30.01 tylko mówi, że dzidzia dorodna :) ... poza tym znów wyhodowałam sobie grzybka :( echhh za tydzień mam iść na kontrolę ... 3 raz w tym miesiącu .... masakra skąd to sianko :(

ło! Alka ładna waga synka ;) z tymi terminami to śmiesznie jest ja mam trzy, ale trzymam się tego pierwszego ;)
ciekawe skąd bierze się ten grzybek.. :>

w ciąży jesteśmy na grzybki bardziej podatne , niestety, ja też dopiero co skończyłam brać leki, juz drugi raz w tej ciąży:hmm:

no ja mialam grzybka miesiac temu - ileż można ??? tym bardziej, że taki grzybek do bigosu się nie nadaje :p
no raczej :-D
a tak na serio, to może mąż też powinien coś brać, bo możecie się nawzajem zarażać, mój lekarz powiedział, że M. może się smarować maścią clotrimazol i powinno być ok.

reklama
no raczej :-D
a tak na serio, to może mąż też powinien coś brać, bo możecie się nawzajem zarażać, mój lekarz powiedział, że M. może się smarować maścią clotrimazol i powinno być ok.

hmmm pewnie miałabyś rację, tylko jest jeden problem - ja w ciąży jestem bardzo aseksualna, więc raczej zarażenie mojemu M. nie grozi :pPPP

Do góry