reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Alka:D dużo się nie pomyliłam, bo na codzień stosuję krem z moczkiem:-):-):-)

a my po wizycie:) Hanka 2 kilo:) 34 tydzień:) chociaż główkę ma na 35 tydzień i 2 dzień (o biedna ja... i moje krocze:p) termin 30 stycznia (wcześniej był 2 luty):):) wszystko piękne i pozamykane:) powiedziałam ginowi, że nie planuję rodzić przed 23 stycznia, bo egzaminy muszę napisać:D:D śmiał się, ale zgodził:p kolejna wizyta 16 stycznia;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dzisiaj po wizycie, Moja Hania wazy ok 3700, glowka juz jest idealnie wielkosciowo do wieku ciazy, nie za duza, wiec nie bedzie tragedi z urodzeniem :) szyjka macicy cienka ale dluga, glowka na samym dole i jeszcze nieststy nie rodze :(

Anastazja nie martw sie wielkoscia glowki, bo mnie tak straszyli przez cala ciaze, ciagle byla wieksza, a teraz sie wyrownala i jest ok!

No to teraz my - mój dzieć waży 2685 :) jest off course piękny ... termin wyszedł z usg na 16.01 ale generalnie wciąż gin trzymie się pierwszego terminu 30.01 tylko mówi, że dzidzia dorodna :) ... poza tym znów wyhodowałam sobie grzybka :( echhh za tydzień mam iść na kontrolę ... 3 raz w tym miesiącu .... masakra skąd to sianko :(

ło! Alka ładna waga synka ;) z tymi terminami to śmiesznie jest ja mam trzy, ale trzymam się tego pierwszego ;)
ciekawe skąd bierze się ten grzybek.. :>

w ciąży jesteśmy na grzybki bardziej podatne , niestety, ja też dopiero co skończyłam brać leki, juz drugi raz w tej ciąży:hmm:

no ja mialam grzybka miesiac temu - ileż można ??? tym bardziej, że taki grzybek do bigosu się nie nadaje :p
no raczej :-D
a tak na serio, to może mąż też powinien coś brać, bo możecie się nawzajem zarażać, mój lekarz powiedział, że M. może się smarować maścią clotrimazol i powinno być ok.

reklama
no raczej :-D
a tak na serio, to może mąż też powinien coś brać, bo możecie się nawzajem zarażać, mój lekarz powiedział, że M. może się smarować maścią clotrimazol i powinno być ok.

hmmm pewnie miałabyś rację, tylko jest jeden problem - ja w ciąży jestem bardzo aseksualna, więc raczej zarażenie mojemu M. nie grozi :pPPP

Do góry