reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

porodówka jest świetna, ale cała reszta to tragedia.. milion osób w jednym pokoju, obdrapane ściany, jedna łazienka na cały korytarz itp.
byłam dzisiaj znowu na ktg. zrobili mi badania i dostałam jakies mocniejsze żelazo bo wyniki mam tragiczne i jedyne co się dowiedziałam, że dobrze by było gdybym już urodziła. i nic poza tym.. lekarze są czasem dziwni, stwierdziła, że lepiej jakbym już urodziła i odesłała mnie do domu a jutro mam znowu przyjść na ktg rano:/

reklama
mnie swędzi pod cycusiami :-D ale to dlatego że w tym miejscu bardzo się pocę i jak nie przemyje dwa razy dziennie i nie dam pudru do wtedy dostaję szału :) skóra mnie właśnie swędzi tylko jak się spocę.. głównie po nocy :) może i Ty Anastazja masz coś podobnego do mnie dlatego Cię swędzi.

Fazerka...chciałabym znać przyczynę, ale wątpię, że u mnie też tak było, bo swędzi mnie na całym ciele i najczęściej wieczorami...jakiś czas po kąpieli...więc pot to raczej nie to:) ale dzięki za podrzucanie pomysłów:D

a tak swoją drogą, żeby w temacie było to jutro o 17 wizyta u ginka:D:D wreszcie:D rano lecę zrobić krem i mocz, na uczelnię, a potem szybko do gabinetu doktorka na mierzenie Haniulki:D ciekawe ile waży moja kluseczka:D i na kiedy mi termin wyznaczy:D

aga to trzymam kciuki by byly lepsze. A jak nie to bedziesz cieszyc sie dzidzia poza brzuszkiem:-)

wiecie ja sie szczegolnie waga nie przejmuje, bo nikt w rodzinie wiele nie wazyl, pierwsze dziecko tez mialam o niskiej wadze mimo donoszenia

ha ha Alka umarłam :-)

a moja Amelka niedługo mi do nosa wlezie, czuję ją już w połowie mostka. Czy ona ma zamiar być koszykarką??? :szok: ja nie mam ubrań na taką tyczkę :-D

Fazerkamm ja też tak mam. Jak się spocę, to po prostu drapię się jak szalona :crazy: A brzuch to bardzo często mnie swędzi, ale tym to akurat się nie martwię, bo to normalne.

reklama
Do góry