reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
CH Aga, popieram to co napisałaś o przytulaniu dzieci:tak:
Fazerkamm, to może przyjedziesz do Polski rodzić??
Malutkans, ja następną wizytę mam za 4 tygodnie a potem faktycznie już częściej.

Ja dziś miałam wiytę, dzidzia wygląda na zdrową, z USG wychodzi że poród ok. 5 dni później czyli ok. 28 stycznia, ale to chyba nie ma znaczenia. Jedno co mnie zmartwiło, to położenie pośladkowe małej. Mam nadzieję, że się to zmieni:-(

No i po wizycie. Mały waży ok 2300. Z usg wynika że mogę urodzić jeszcze w grudniu..Ale w sumie nigdy nie wiadomo!!Ja chcę styczeń!!!

Venus;D ale masz dużą dzidzię:D:D:D super!!

jak tak dziewczyny piszecie o swoich kolejnych wizytach to mnie coraz bardziej ciekawi ile moja Hanka waży:D:D

Ewelina, Anastazja sama jestem w szoku. Synuś przez trzy tygodnie przybrał ponad 600g!!!!!!! Cieszę się bo gdyby zechciał wcześniej się zjawić na tym świecie będzie silniejszy:-)

Ewelina, Anastazja sama jestem w szoku. Synuś przez trzy tygodnie przybrał ponad 600g!!!!!!! Cieszę się bo gdyby zechciał wcześniej się zjawić na tym świecie będzie silniejszy:-)

bo tak w sumie powinno być 200 g na tydzień, ale ta waga już tak uświadamia, że to niedługo;-) moje dziecko w ciągu 2 tyg przytyło 500 g

reklama
venus no waga już taka noworodkowa :tak:tak jak sie widzi ze dzidzia wazy więcej niż te 2kg to już sie widzi ze idzie ku końcowi :) a zaczynały kruszynki te 7miesiacy temu od mniej niż grama ;-)
a czy styczeń czy grudzień co za różnica. ja tam na początku tez mówiłam ze w styczniu lepiej bo w grudniu cały rok w plecy, ale teraz po dłuższych przemyśleniach to już taka pewna tej torii nie jestem :-D
aby zdrowe dzieciaczki nam sie porodziły!!!!

Do góry