reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Jostyna gratuluję :-) Skoro tak ładnie Synek Cię posłuchał, to przed moim USG i ja do mojego Dzidziusia zagadam :-D
Pozdrawiam

reklama
O i mam łożysko na ścianie przedniej - co to znaczy, bo nie wiem dokładnie??

ze możesz miec CC ale nie jest powiedziane ze musisz... ja tez mialam przodujace w poprzedniej ciąży ale nie mialam CC chodz lekarz powiedzial ze mam być przygotowana na taka ewentualność.
A wszystko wynika z tego ze łozysko moze brzyblokowac kanał rodny.

Ewelina, Pola wiem jak jest w Polce prywatnie i państwowo.. ale uwierzcie mi tutaj jest o wiele wiele gorzej!!! na początku jak się poznałam z moim mężulkiem (nie byłam wtedy jeszcze w Grecji) to jak rozmawialiśmy na temat dzieci itp.. to on od razu mówił że Ty to pojedziesz do PL rodzić.. bo tutaj to szkoda gadać.. to mu mówiłam że w Polsce też masakra.. ale jak teraz mam porównanie tych dwóch krajów to uwierzcie mi w Polsce państwowo iść do lekarza to cud miód :)
Anisia cieszę się bardzo że wszystko ok :) i oczywiście zdaj sprawozdanie z usg :)
Pola brawo! oby tak do końca bez żadnej bakterii!!
Joustyna gratuluję potwierdzenia męskości.. no i tej pięknej wagi :D

Asteria dziękuję. Wolałabym rodzić sn, nie chciałabym cesarki..no ale ak będzie trzeba to i tak nic nie zrobie..ale wierze, że będzie dobrze
Ch-aga tak koniecznie porozmawiaj z maleństwem ;)

Alka, dzięki. My byliśmy totalnie zaskoczeni i oczarowani tym zdjęciem. Rodzina i przyjaciele nie wierzyli że to USG - myśleli, że naszkicowaliśmy - znając talent mojego Mężucha:) Teraz stoi w ramce na biurku.

magama- piekne zdjecie :)
dziewczyny czy tez teraz bedziecie co 2 tyg na wizyty chodzic?? ja sie z tego powodu ciesze mogloby tak byc od poczatku ciazy ;-)

reklama
bakaalia, malutkans - dzięki:)
malutkans - mi jeszcze nic o tym nie wiadomo, pewnie za tydzień się dowiem, ale wolałabym jednak co miesiąc - skoro wszystko jest ok to nie widzę potrzeby częstszych wizyt.

Do góry