reklama
Anielka no u mnie chyba bedzie grudzien... bardzo bym chiala wytrwac do stycznia ale bedzie co ma byc sama jestem z grudnia wiec z doswiadczenia wiem, ze rozpaczy nie ma ;P
Dziewczeta sliczne te wasze bobaski juz by sie chcialo takie malenstwa poprzytulac cio nie? ja w ogole caly czas mysle o moim Syneczku, jak to bedzie jak urodze, jak on wyglada itp. ahh same radosci nas w grudniu lub styczniu czekaja
Duska kobieto wreszcie sie odezwalas!! martwilam sie juz ze cos nie tak...!!
Dziewczeta sliczne te wasze bobaski juz by sie chcialo takie malenstwa poprzytulac cio nie? ja w ogole caly czas mysle o moim Syneczku, jak to bedzie jak urodze, jak on wyglada itp. ahh same radosci nas w grudniu lub styczniu czekaja
Duska kobieto wreszcie sie odezwalas!! martwilam sie juz ze cos nie tak...!!
fazerkamm
Fanka BB :)
Anielka słodziachna dzidzia
aga3004
Anielka uuu jaka słodziutka dziecina
duska
Zaciekawiona BB
Sarat - ja niestety nie zawsze mam czas, a poza tym nie umiem tak jak Wy na bieżąco komentować wpisów, stąd tak mało się wypowiadam. Ale bardzo lubię czytać Wasze opinie na forum.
Anielkaa - duży i śliczny synek, nasz w 26 tyg. ważył 990 g, więc bardzo podobnie. Dzisiaj nasz bąbelek pewnie waży ok. 1700 g
Anielkaa - duży i śliczny synek, nasz w 26 tyg. ważył 990 g, więc bardzo podobnie. Dzisiaj nasz bąbelek pewnie waży ok. 1700 g
aga3004
Ja wczoraj byłam na wizycie kontrolnej i pani doktor powiedziała, że mała jest dużą babą Wielkością wygląda na 31 tydzień.
Coś czuję, że będzie jednak po tatusie
Coś czuję, że będzie jednak po tatusie
reklama