reklama
A
azik
Gość
byłam na usg - z usg cały czas wynika że jestem w 33/34 tygodniu - luty murowany !!!
Bartuś waży już ponad 2200 , ludzie w takim tępie - to wszystkie ciuszki po Piotrku będa za małe: )
Piotruś w 37 wazył 2700
Bartuś waży już ponad 2200 , ludzie w takim tępie - to wszystkie ciuszki po Piotrku będa za małe: )
Piotruś w 37 wazył 2700
sylwia532
Fanka BB :)
ja sie nie boje............jakos podchodze do tego inaczej ze zobacze swoja dzidzie no i jak do tej pory bylo wszystko ok z malym to jest i musi tak byc.
pierwszy raz to sie balam potwornie,ale teraz juz luzik.ja chybva sie wybieram 19
pierwszy raz to sie balam potwornie,ale teraz juz luzik.ja chybva sie wybieram 19
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
agawa1 pisze:nO MALUSIE TYLKO ŻE JA JESTEM PRAWE CAŁY MIESIĄC DO TYŁU TERMIN TO 30 MARCAANIK78 pisze:Agawa, to malusie maleństwo. Ciekawe ile nasze ważą...
ciekawe agawa czy moje podobnie waży jak Twoje maleństwo.. ja mam termin na 28.03.06
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
azik pisze:byłam na usg - z usg cały czas wynika że jestem w 33/34 tygodniu - luty murowany !!!
Piotruś w 37 wazył 2700
azik, to będziesz pierwsza miała "z głowy" dziecko :laugh: pamietaj - musisz potem zamieścić nam relację z porodu, jaki by nie był - naturalny czy CC, ale bardzo proszę - relacja w wersji "light" ;D
K
KingaP
Gość
ja i tak te opowiadania przeczytam w kwietniu
reklama
właśnie byłam na usg dzisiaj. moje dziecko jest duże i gin stwierdził, że jak tak dalej będzie rosło to urodzę jakieś dwa tygodnie przed terminem czyli w połowie marca..główką się nieźle wciska w dół, tak jakby chciało już wyłazić w związku z tym gin kazał mi trochę się uspokoić, ale jak go poprosiłam żeby wytłumaczył co to znaczy, to właściwie nic konkretnego nie usłyszałam. No więc zażyczyłam sobie L4 i będę odpoczywać.. tylko muszę jeszcze skończyć kurs na prawko