reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

kaśka76 super że wszystko oki
ja idę na 3d we czwartek mam cykora jak zwykle

i się boję czy dzidzi zdrowy jakieś paranoje mnie dopadają

reklama
byłam na usg - z usg cały czas wynika że jestem w 33/34 tygodniu - luty murowany !!!

Bartuś waży już ponad 2200 , ludzie w takim tępie - to wszystkie ciuszki po Piotrku będa za małe: )
Piotruś w 37 wazył 2700 ;)

ja idę we czwartek na 3d i jak zwykle co??????????? mam cykora

aik to niezły klops z Bartka i bardzo dobrze mam nadzieję że mój też ma takie zaszczytne rozmiary

ja sie nie boje............jakos podchodze do tego inaczej ze zobacze swoja dzidzie no i jak do tej pory bylo wszystko ok z malym to jest i musi tak byc.
pierwszy raz to sie balam potwornie,ale teraz juz luzik.ja chybva sie wybieram 19

azik pisze:
byłam na usg - z usg cały czas wynika że jestem w 33/34 tygodniu - luty murowany !!!

Bartuś waży już ponad 2200 , ludzie w takim tępie - to wszystkie ciuszki po Piotrku będa za małe: )
Piotruś w 37 wazył 2700 ;)

azik, to będziesz pierwsza miała "z głowy" dziecko :laugh: pamietaj - musisz potem zamieścić nam relację z porodu, jaki by nie był - naturalny czy CC, ale bardzo proszę - relacja w wersji "light" ;D

osinka to zalozy sie 2 watki w wersji light i drugi w wersji krwawej masakry............ ;) kazdy bedzzie wiedzial co czytac,ja lubie mrazace krew w zylach opowiesci,horrory thrillery........... ;)

reklama
właśnie byłam na usg dzisiaj. moje dziecko jest duże i gin stwierdził, że jak tak dalej będzie rosło to urodzę jakieś dwa tygodnie przed terminem :) czyli w połowie marca..główką się nieźle wciska w dół, tak jakby chciało już wyłazić :) w związku z tym gin kazał mi trochę się uspokoić, ale jak go poprosiłam żeby wytłumaczył co to znaczy, to właściwie nic konkretnego nie usłyszałam. No więc zażyczyłam sobie L4 i będę odpoczywać.. tylko muszę jeszcze skończyć kurs na prawko :)

Do góry