reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

Tak na podstawie usg obliczają wagę. Tam w Anglii to lekarze są nieziemscy. A narzekamy na polską służbę zdrowia. Wiem coś na ich temat i tylko raz miałam szczęście z angielskimi ginekologami.

reklama
Maggusia wspólczuje. Ja mam USG co miesiąc robione. Fakt że chodze prywatnie do lekarza...
Miałam ciąże przejść i urodzić w Angli ale na szczęście sie nie zdecydowałam, a to ze względu że problemy mam w ciąży a właśnie słyszałam że tam opieka nad ciężarna raczej nędzna :(. Atak urodze soebie w Polsce i potem z Juniorem do mężusia dojedziemy sobie spokojnie do Angli ;)

Pozdrawiam

ale jestem ciekawa jaki wymiary ma dzidziolek, czuję że mam w brzuchu coraz mniej miejsca a do tego brzuch sięga coraz wyżej już pod samym biustem się zaczyna a jak leżę na plecach to mi coraz ciężej
oddychać to mogę ledwo ledwo i to od jakiegoś czasu

jedyna pociecha to ugniatanie jelit i zero zaparć od 4 dni ::)

mojej kumpeli dzień przed porodem dr mierzyła na 3d i wyliczyła co do joty wagę i długość

reklama
anik juto pomolestuje meza zeby mi porobil,w sumie w aparacie samowyzwalacz jest ale ja za diabla nie umie tego ustawic(za duzo opcji i zreszta kiedys cos tam belkotal ze mu poprzestawialam ;D cos) chyba ze tak pstrykne
mam takie akty(no moze nie zupelnie bo w galotkach i zakryte cycuszki)ale maz sie nie zgadza ::)
ale urosl i wydaje mi sie wielki,a on sobie jeszcze urosnie troszke

Do góry