reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

reklama
30tydz9jk.jpg

gowka30tydz3ro.jpg

Ale Ci zazdroszcze Kasiula że znasz płeć. MOje sie nie chce ujawniać. Ide dopiero w Srodei wtedy zobaczymy.

miałam takie przeczucie od początku ze to dziewczynka
noi jak na razie idzie po mojej myśli
mam nadzieje ze nic sie nie zmieni ;D

Ja mam przeczucie że syn. Mój żon też. Zobaczymy ale nie moge sie doczekać choć wiedzieć na 75 procent. Jak szukam płci to z tych internetowych ankiet wychodzi że na 100 Chłop. w kalendarzach jakichś tam też że mężczyzna. Oby do środy i ujawnienia się :)

reklama
Ja wam naprawde zazdorszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzis bylam w szpitalu na umowiona wizyte myslalam ze zrobia mi tez USG(tutaj w Anglii robia USG pobieranie krwi i wszelkie badania w szpitalach na dodatek bada polozna a nie ginekolog) ale niestety powiedzieli ze robia tylko raz!(a ja wiem ze moja kumpela miala 2 razy)Wyobrazacie to sobie????????????Jestem wsciekla bo mam tylko jedno zdjecie Dzieciaczka za ktore na dodatek musialam zaplacic.Oprocz tego martwie sie bardzo bo mialam pare razy skurcze ale ich to wogole nie obchodzi!Powiedzieli mi ze Dzidzia jest duza wiec jak moga to stwierdzic moge miec duzo wod plodowych a dziecko moze byc male mysle ze na podstawie USG stwierdza sie wymiary dziecka!

Do góry