reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

reklama
my byliśmy dziś na usg. Fasola pokazala język lekarzowi, ziewała, wierciła się niemiłosiernie. a i sprzęcik pokazała bezwstydnie. ;D postaram się wkleić zdjęcia.

tak w Zabrzu. i przy okazji w sklepie wózkowym i mam mętlik w głowie i chyba pojadę na jakąś kurację miesięczną do lublińca labo gdzie, bo po godzinie spędzonej w tym sklepie wyszłam totalnie odurniała. ;D

a ja jestem ciekawa jak wyglada malutki teraz i jakie ma wymiary
w 1 połowie stycznia będzie 32 tydzień i usg mam nadzieję że wszystkow porżądku najlepzym i że dzidziulek zdrowy jak rybka :)

USG2.jpg
malo widac... 22 t.c.

kurdę że ten mój lekartz pojechał na tą wycieczkę chce zobaczyć co u dzidzi :mad:

Mirek mój się śmieje że bardzo dobrze że pojechał bo przynajmneiej mamy 2,5 tyg bez badań i ma nadzieję że do 16 nic sobie nie wymyślę

reklama
Do góry