reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

reklama
Kinga dopiero dzisiaj zobaczyłam że zachęcasz mnie do stania na głowie :):) szczerze pisząc nie bardzo mi to chyba wyjdzie, bo ja nawet na nogach ledwo się trzymam z tą nową masą :)
domyślam się że dobrze jak dzieciaczek jest głową w tym kierunku ale chyba niekoniecznie w piątym miesiącu...poza tym gin mało mi dziury w brzuchu nie zrobił tą głowicą chcąc zmierzyć obwód główki ( jak dziecko ma ją wyżej- nie ma takiego problemu)
no ale jeśli on twierdzi że jest ok to powinnam mu wierzyć..

Azik: dobrze wymyśliłaś z 3d jako prezentem. ja też to zastosuję, chociaż u mnie to i tak będzie późno jak na 3d bo 23.11

no a ja nie pomyślałam o takim prezencie urodzinowym :(:( i teraz żałuję trochę... zamiast moich ulubionych perfum miałabym taki fajny prezencik ... następnym razem się poprawię ;)

dziewczyny a wy jak czesto macie usg?? co miesiac czy przewidziane 3 na cala ciaze?? zazdroszcze mozliwosci zrobienia 3d bo u mnie w tej legnicy chyba nikt jeszcze takiego sprzetu nie ma...

reklama
ja chodzę do gina w przychodni, więc robimy usg wg planu ciążowego - trzy na ciążę. Nieraz mam straszną ochotę pójść i robić częściej... Niestety, kasy brak... ;(

Do góry