reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

reklama
jak ja wam zazdroszecze ze mozecie robic usg 3d. u mnie najblizej do katowic:( a moze ktoras z was wie gdzie w okolicach bielka bialej jest usg 3d? pozdrawiam

madzik23 nie nie dopłacam nic za filmik to jest w cenie badania dostałam wydrukowanych ok 15 zdjęć a na płytce jest albumik z wszystkimi zdjęciami jakie były podczas badania z opisem np. tu są paluszki lewej ręki i przy każdym paluszku mała strzałka albo tu wątroba i strzałka itd + filmiki 3 krótkie jak bobasa kamerka by oglądała od środka i jak wierzga a do tego można mieć kasetę z badania tyle że przynosisz czystą kasetę wszystko w cenie 200 zł ;D

nie mogę się doczekać tego czwatrtkowego badania czy mi na 3d potwierdzą płeć czy nie???// i wogóle chce zobaczyć dzidzię ale też mam cykora

anik78 zrobiłam to na Grochowie koło szpitala grochowskiego na ul. GRENADIERÓW 21 (niebieski budynek 1 piętro)

tel.(O22) 8132238 robiłam u dr Renaty Jaczyńskiej (poleciła mi ją koleżanka) - ta babeczka przyjmuje tam w czwartki od 16:00

:) Bardzo Wam zazdroszczę USG 3D.Niestety w Krakowie nie znalazłam!Dla pocieszenia byłam na zwykłym USG, ale zrobione miałam super.Poogladałam sobie 9 cm Maleństwo ze wszystkich stron z Mężusiem!Na kolejne USG wybierzemy się po 20 tygodniu i wtedy nagramy sobie filmik na płytkę.Jestem bardzo szczęśliwa.Pozdrawiam.Aga

reklama
koga też mi sie podoba (nieskromnie) i nie mogę się doczekać następnego powinnam iść w 20-22 tygodniu a ja nie mogę się doczekać i idę podglądać dzidzię w czwartek (to zboczenie ;)) mam nadzieję że będzie wszystko oki

Do góry