reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze USG

reklama
jak ja wam zazdroszecze ze mozecie robic usg 3d. u mnie najblizej do katowic:( a moze ktoras z was wie gdzie w okolicach bielka bialej jest usg 3d? pozdrawiam

madzik23 nie nie dopłacam nic za filmik to jest w cenie badania dostałam wydrukowanych ok 15 zdjęć a na płytce jest albumik z wszystkimi zdjęciami jakie były podczas badania z opisem np. tu są paluszki lewej ręki i przy każdym paluszku mała strzałka albo tu wątroba i strzałka itd + filmiki 3 krótkie jak bobasa kamerka by oglądała od środka i jak wierzga a do tego można mieć kasetę z badania tyle że przynosisz czystą kasetę wszystko w cenie 200 zł ;D

nie mogę się doczekać tego czwatrtkowego badania czy mi na 3d potwierdzą płeć czy nie???// i wogóle chce zobaczyć dzidzię ale też mam cykora

anik78 zrobiłam to na Grochowie koło szpitala grochowskiego na ul. GRENADIERÓW 21 (niebieski budynek 1 piętro)

tel.(O22) 8132238 robiłam u dr Renaty Jaczyńskiej (poleciła mi ją koleżanka) - ta babeczka przyjmuje tam w czwartki od 16:00

:) Bardzo Wam zazdroszczę USG 3D.Niestety w Krakowie nie znalazłam!Dla pocieszenia byłam na zwykłym USG, ale zrobione miałam super.Poogladałam sobie 9 cm Maleństwo ze wszystkich stron z Mężusiem!Na kolejne USG wybierzemy się po 20 tygodniu i wtedy nagramy sobie filmik na płytkę.Jestem bardzo szczęśliwa.Pozdrawiam.Aga

reklama
koga też mi sie podoba (nieskromnie) i nie mogę się doczekać następnego powinnam iść w 20-22 tygodniu a ja nie mogę się doczekać i idę podglądać dzidzię w czwartek (to zboczenie ;)) mam nadzieję że będzie wszystko oki

Do góry