reklama
felqua
Fanka BB :)
Jej 20cm! Super! A ja bylam dzisiaj na usg ( po raz 3) i maluszek ma 10cm i machal raczkami i ssal swoje paluszki, a serducho bilo jak szalone. I dzieki Bogu wszystko jest w porzadku! Wszystkie problemy z lozyskiem odeszly w niepamiec! Tak sie ciesze!!!
A
azik
Gość
felqua - i oby optymizm juz pozostał, przeciez musi być dobrze
pytia - gratuluje dużego już łobuza
pytia - gratuluje dużego już łobuza
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
agao pisze:anik 78 tak??? i jak ten dr? nie słyszałam o nim mi koleżanka poleciła dr Jaczyńską bo ta bardzo jej pomogła i podobno jest bardzo dokładna więc poszłam do niej i znowu się do niej zapisąłam na czwartek a jak ten facio? długo cię badał dokładnie? bo ja na tym usg siedziałam ok 50 minut babeczka wszystko dokładnie opisywała i nam pokazywała itd a u Ciebie jak?
Agao, Zwoliński jest super, też badał mnie około 40-50 minut i to bardzo dokładnie, poza tym wszystko nam wyjaśniał. Ja idę do niego w 22 tygodniu ciąży dopiero, bo wtedy oceni czy dobrze wykształciły się narządy wewnętrzne maluszka. A jak Ci się podobała Ceranowa, która też tam przyjmuje??
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Pytia, cieszę się, że maluszek tak dobrze się rozwija i że jest już taki duży , doczekać się już nie mogę swojego USG (będę miała w ten piątek).
A
agao
Gość
anik78 szczerze mówiąc Ceranowa to dla mnie baba która zabiła by za złotówkę takiego sępa nie widziałam jak żyję, byłam u nich i za biochemię z usg zapłaciłam 600 zł za tydzień chciałam się coś dopytać i zadzwoniłam powiedziała że zaprasza na wizytę i mi wszystko wyjaśni, cholera jasna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja też powinnam iść dopiero w 22 tygodniu ale idę jutro ;D
a y co myślisz o pani Ceran??????????????????
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
agao pisze:anik78 szczerze mówiąc Ceranowa to dla mnie baba która zabiła by za złotówkę takiego sępa nie widziałam jak żyję, byłam u nich i za biochemię z usg zapłaciłam 600 zł za tydzień chciałam się coś dopytać i zadzwoniłam powiedziała że zaprasza na wizytę i mi wszystko wyjaśni, cholera jasna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pani Ceran to właśnie Ceranowa (taka grubsza, obcięta na krótko, w okularach). Nie przypadła mi do gustu i tak naprawdę gdyby nie Zwoliński, to więcej bym się tam nie zjawiła. Zwoliński przyjmuje w Gromada Medica, ale wizyta z USG 4D jest jakieś 50zł droższa niż na Grenadierów, więc jakoś zniosę tę babę
A
agao
Gość
a dużżo różni się 3d od 4d jak tak to czym?
A
azik
Gość
czwartym wymiarem...
jak ogladałam zdjęcia, to róznica jest minimalna,ale jest w jakości i czytelności dzidza
jak ogladałam zdjęcia, to róznica jest minimalna,ale jest w jakości i czytelności dzidza
reklama
Agao masz w zupelnosci racje. Ceranowa jest koszmarna,malpa oklamywala mnie jezdzilam 2x tego samego dnia przez cala Wa-we dla jej kaprysu. Ta krowa jak chciala,zebym przyjechala na pokazowe usg dla TVN Style to potrafila zadzwonic i przelozyc wizyte,kombinujac zreszta przy tym. A jak nie bylo moich wynikow,choc mialy byc 2 dni wczesniej( i zapewniala,ze jak przyjade wieczorem to juz beda) nie zadzwonila. Moj Robek tak to cholerne babsko opierniczyl... Tragedia. Nigdy wiecej tam nie pojade.