reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze USG

reklama
to zalezy od twojego lekazra, czy ci sfinansuje (jeżeli państwowo), praywatnie sama wybierasz jesli jest w twojej okolicy.

jestem nienormalna stwierdziłam że nie mogę się doczekać i zapisałam się na 3d w przyszły czwartek to będzie 17 tydzień bez 2 dni może potwierdzą mi płeć
to jest normalnie zboczenie ja chcę obejrzeć swoją dzidzię ;D

Ja chodzę do Damiana, tam mamy pakiet rodzinny z pracy. Będę w sobotę to muszę się zapytać. Też chce pooglądać swoją dzidzię na 3d. Zazdroszczę Wam, że już widziałyście takie zdjęcia.

Nie sądzę, żeby 3d było finansowane z kasy państwowej. Chyba w niewielu przychodniach jest taki sprzęt.
Ja chyba też skuszę się na 3d, ale to dopiero po 20 tygodniu

Kinga ja mam to szczescie na unii, nawet jak nie 3d to tylko się dopłaca 50 zł, ale powyżej 20 tygodnia juz standardowo robia 3d.

zdjecia90pn.jpg
to moje dzidzi w 11 tygodniu i 5 dniu

reklama
Do góry