reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze USG

reklama
agao, gratulacje :D

ja wczoraj odwiedzilam polozna :D wypytala sie o wszystko, zalozyla karte ciazy i ustalila dzien usg :D mamy date na 20 wrzesnia :D juz sei nie moge doczekac zeby zobaczyc moje malenstwo :D oby ten tydzin szybko zlecial :D

Moje male ma dzis 75 mm i chyba okazuje sie byc chlopcem. Po raz kolejny sprawdzilam karczek i wyszlam zadowolona.Doktor zrobil mi 4 fotki. Na jednej jest posladek i cala noga oparta stopa o mamusie w srodku ale dopiero po wytlumaczeniu to zobaczylam,wiec nie bede wklejac. JAk mi sie naladuja baterie w aparaciku to pstrykne glowke z raczka i umieszcze tu. ze skanera jakos mi niewygodnie,chrzanie ciagle rozdzielczosc(ustawiam za duza)

ojej jak ja patrze na te wszystkie sfotografowane maluszki to juz sie swojego doczekac nie moge,poki co czekac musze do 23

jak patrzę na nowe zdjęcia waszych dzidziek to chcę iść znowu na kolejne usg żeby sprawdzić jak młody/a ma się i co robi, wściekam się też że usiłuję a nie mogę wkleić swojego bo te 3d mają za dużą pojemność

reklama
Do góry