reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

reklama
Dzięki wielkie Dziewczynki!! :) :) :)

Pytia: lekarz się śmiał, że mamy się nie zdziwić jak na kciuku bedzie mały odcisk. I potem pilnować coby nie ssało dziecko kciuka, bo podobno może mieć taki nawyk z życia płodowego. Co do wielkości Fasolki/Fasolka - pewnie odziedziczony został wzrost po tatusiu - Krzysiek jest wyższy ode mnie o bagatela 33cm.

Anik78: dzięki, normalnie aż się boję zapeszać. Jeśli się sprawdzi "prorokowanie" lekarza co do płci, to pewnie odziedziczy i wzrost po tatusku.

na moim usg wyszło że dzidzi ma spore stopki a mój mężuś ma wzrostu 190 cm i rozmiar buta 47 hihihi ;D
mam nadzieję że te stopy duże to dla chłopca a nie dla laski :p będzie miała problem z butkami

Ale Wam fajnie dziewczyny :) Skąd żeście wzięły takich dużych facetów ??? ja chyba do końca życia będę skazana na płaskie butki, choć uwielbiam wysokie. I mam nadzieję, że mój synek wzrost odziedziczy po mnie. i wrodzoną inteligencję ;) po moim mężu może wziąć urodę- nie mam nic przeciwko :)

tatuś ma 185 i 47 nózke, piotruś już idzie w jego ślady (wzrostem i nózką - 2,5 roczne dziecko) - ja ma 164

mam nadzieję że dziewczynka tych cech po tatusiu nie odziedziczy

reklama
powiedział mi doktorek że na 90% chłopak
to chyba dużo
zresztą dzidziuś że się wyrażę bardzo się rozkraczył i były tam 2 nóżki i po śroku duże odstające coś w innym położeniu było dłuższe i to podobno penis nawet ja widziałam mam nadzieję że jak mi już powiedział że to On to się to nie zmieni i nie okaże że się pomylił ::)

Do góry