reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze USG

reklama
Dzięki wielkie Dziewczynki!! :) :) :)

Pytia: lekarz się śmiał, że mamy się nie zdziwić jak na kciuku bedzie mały odcisk. I potem pilnować coby nie ssało dziecko kciuka, bo podobno może mieć taki nawyk z życia płodowego. Co do wielkości Fasolki/Fasolka - pewnie odziedziczony został wzrost po tatusiu - Krzysiek jest wyższy ode mnie o bagatela 33cm.

Anik78: dzięki, normalnie aż się boję zapeszać. Jeśli się sprawdzi "prorokowanie" lekarza co do płci, to pewnie odziedziczy i wzrost po tatusku.

na moim usg wyszło że dzidzi ma spore stopki a mój mężuś ma wzrostu 190 cm i rozmiar buta 47 hihihi ;D
mam nadzieję że te stopy duże to dla chłopca a nie dla laski :p będzie miała problem z butkami

Ale Wam fajnie dziewczyny :) Skąd żeście wzięły takich dużych facetów ??? ja chyba do końca życia będę skazana na płaskie butki, choć uwielbiam wysokie. I mam nadzieję, że mój synek wzrost odziedziczy po mnie. i wrodzoną inteligencję ;) po moim mężu może wziąć urodę- nie mam nic przeciwko :)

tatuś ma 185 i 47 nózke, piotruś już idzie w jego ślady (wzrostem i nózką - 2,5 roczne dziecko) - ja ma 164

mam nadzieję że dziewczynka tych cech po tatusiu nie odziedziczy

reklama
powiedział mi doktorek że na 90% chłopak
to chyba dużo
zresztą dzidziuś że się wyrażę bardzo się rozkraczył i były tam 2 nóżki i po śroku duże odstające coś w innym położeniu było dłuższe i to podobno penis nawet ja widziałam mam nadzieję że jak mi już powiedział że to On to się to nie zmieni i nie okaże że się pomylił ::)

Do góry