reklama
A
agao
Gość
heyw 11 tygodniu byłam na 3d i super dzidzię widać ale pisąłyście coś że na 3d lapiej amniopunkcja przecież jest bardziej inwazyjna a usg 3d nie?
robiłam też biochemię na różne zespoły Downa Turnera Platau
- podobno usg 3d i ta biochemia daje 99% pewności
ze względu na mój wiek i brak takich tam różnych w rodzinie nikt mi nie kazał tego robić aale jak zwykle jestem nadgorliwa
robiłam też biochemię na różne zespoły Downa Turnera Platau
- podobno usg 3d i ta biochemia daje 99% pewności
ze względu na mój wiek i brak takich tam różnych w rodzinie nikt mi nie kazał tego robić aale jak zwykle jestem nadgorliwa
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Monia, śliczna dzidzia i jak patrzę na to zdjęcie z boku, to tak jakbym widziała swoje maleństwo, bo mamy podobne zdjęcia
CUDO, CUDO, CUDO , patrzę na CRL i widzę, że ładnie rośnie , tylko pogratulować!
CUDO, CUDO, CUDO , patrzę na CRL i widzę, że ładnie rośnie , tylko pogratulować!
Dzieki ! Nie mam ciagle wynikow. Wscieklam sie na Ceranowa i jesli dzis nie dostane e-maila ze sa wyniki,to chyba rozniose im ta przychodnie. Ta baba cos kombinuje,klamala wczoraj strasznie. Opisalam wiecej w dziale: JAK SAMOPOCZUCIE.... A i jeszcze jedno. Blagala,zeby byc na 15. Bylam i jak sie okazalo dr Zwolinskiego wcale nie bylo tylko jakis obcy chlop robil mi usg dla TVN. O 15 mialo byc nagranie,potem wyniki i znow rozmowa ze Zwolinskim. Po dobrych 2 godz. powiedziala,ze Dr Z bedzie dopiero o 20. Gdyby krowa powiedziala to wczesniej za nic bym nie pojechala,bo inna byla umowa. Wrrrrrrr....
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Dziewczynyczy możecie mi powiedzieć mniej - więcej jak wygląda USG 3 D, bo moja przyjaciółka niedawno była i mówiła, ze wygląda jak 2D, tylko układy są zaznaczone na kolorw. Bo mnei się zawsze wydawało, że 3D wygląda tak:
http://www.createhealth.org/p_gall.html#
http://www.createhealth.org/p_gall.html#
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Monia to i tak bardzo ładnie widać... Prawie tak jak na załaczonym przeze mnie linku, tylko nie na żółto Też muszę się na takie wybrać. Nie tylko z przyjemności, ale chcę być pewna, ze wszystko w porządku. U dzidzi Mojej przyjaciółki wykryli dzięki temu USG wadę serduszka
koga
Mama Maksa i Julka
Czesc dziewczyny!
jestem tu pierwszy raz. przeglądam forum od ok miesiąca, mniej wiecej od czasu jak sie dowiedzialam, otrzasnelam ze zdziwienia, potwierdzilam i w koncu jednak z mezem zaczelismy sie cieszyc.
Niestety mam teraz egzaminy zawodowe, od 2 mies. sie do nich przygotowuje i kazde przegladanie forum okupione jest wyrzutami sumienia ze wlasnie powinnam czytac o spółkach, umowach czy innych tam prawniczych ekscytacjach.
A mi sie chce tylko mowic i czytac o ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem chyba ok. w 12 tygodniu.
Raz bylam na usg i ............ rozwiały się wszelkie moje watpliwości jak zobaczylam serduszko. to bylo ok 7-8 tygodnia - bobik mial 1 cm!. badan krwi nawet nie mam kiedy odebrac.
fajnie sie was czyta
bo moi znajmi to tylko o egzaminie i karierze, a pozostałe to wyemancypowane 30-latki, które o dzieciach ani mysla, ja jestem od nich mlodsza wiec patrza na mnie sceptycznie.
teściowie prowadzą mnóstwo procesów sądowych i tylko to ich interesuje i chcą tylko żeby im pisać stosowne pisma - a nie zapytają jak się czuję. Tylko moi rodzice i męzuś jakoś sie martwią i interesują.
No to wylałam swoje zale
wyszła epopeja
a co do usg to chyba pojde prywatnie zaraz po ostatnim egzaminie bo bardzo się denerwuje a termin umowiony mam dopiero na 23 września.
Pozdrawiam
jestem tu pierwszy raz. przeglądam forum od ok miesiąca, mniej wiecej od czasu jak sie dowiedzialam, otrzasnelam ze zdziwienia, potwierdzilam i w koncu jednak z mezem zaczelismy sie cieszyc.
Niestety mam teraz egzaminy zawodowe, od 2 mies. sie do nich przygotowuje i kazde przegladanie forum okupione jest wyrzutami sumienia ze wlasnie powinnam czytac o spółkach, umowach czy innych tam prawniczych ekscytacjach.
A mi sie chce tylko mowic i czytac o ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem chyba ok. w 12 tygodniu.
Raz bylam na usg i ............ rozwiały się wszelkie moje watpliwości jak zobaczylam serduszko. to bylo ok 7-8 tygodnia - bobik mial 1 cm!. badan krwi nawet nie mam kiedy odebrac.
fajnie sie was czyta
bo moi znajmi to tylko o egzaminie i karierze, a pozostałe to wyemancypowane 30-latki, które o dzieciach ani mysla, ja jestem od nich mlodsza wiec patrza na mnie sceptycznie.
teściowie prowadzą mnóstwo procesów sądowych i tylko to ich interesuje i chcą tylko żeby im pisać stosowne pisma - a nie zapytają jak się czuję. Tylko moi rodzice i męzuś jakoś sie martwią i interesują.
No to wylałam swoje zale
wyszła epopeja
a co do usg to chyba pojde prywatnie zaraz po ostatnim egzaminie bo bardzo się denerwuje a termin umowiony mam dopiero na 23 września.
Pozdrawiam
reklama
Czesc Koga Ja tez jestem ok. 12 tygodnia i tez sie bardzo denerwuje- ostatnio widzialam dzidziusia jak mial 7 w i 2 d (mial wtedy 12 mm), i od tej pory nie wiem co sie tam z nim dzieje. Termin usg mam za tydzien, ale wlasnie sie zastanawiam czy sie nie wybrac jutro, bo inaczej te nerwy mnie wykoncza.
Jeszcze mnie brzuch zaczal pobolewac- chyba z nerwow.
A moze tesciowie po prostu wola poczekac z radoscia az sie urodzi- niektorzy tak do tego podchodza.
Jeszcze mnie brzuch zaczal pobolewac- chyba z nerwow.
A moze tesciowie po prostu wola poczekac z radoscia az sie urodzi- niektorzy tak do tego podchodza.