reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

reklama
ANIK gratulacje,cieszymy sie z Toba! Napisz prosze gdzie robilas test PAPP-A,ile kosztowal i gdzie wykonalas usg. Czy na test wystarczy sie pojawic i od razu pobieraja krew,czy trzeba sie umowic. Chetnie tez zrobie.

monika.g pisze:
MAMA BOO super zdjecia. JAk sie malucha samemu zobaczy to od razu wyrastaja skrzydla,prawda?

Oj Monika dzisiaj w nocy przyśniła mi się nawet jeszcze raz sytuacja z badania, kiedy Nasze boo tak słodko pomachało nam rączką :) "Zarwałam się" ze snu, ale z uśmiechem na twarzy.... Po prostu uczucie niedoopisania.....

Monia ja robiłam test PAPP-A i USG 4D na Grenadierów 21 (CERDENT) u dr Zwolińskiego (bardzo bardzo polecam), koszt wszystkiego to 600PLN. USG miałam w środę a pobranie krwi wczoraj, wyniki będą w poniedziałek. :)

Zadzwonilam juz tam i sie umowilam. USG bedzie w ten poniedzialek,a pobranie krwi we wtorek. ANIK WIELKIE DZIEKI!!!!!! Tylko sie jeszcze zastanawiam czy mam isc w srode na planowe usg do mojej przychodni,bo bylam umowiona z lekarzem,czy sobie darowac ze wzgledu na ew.szkodliwosci. Chociaz chyba to nie szkodzi dzidzi skoro w szpitalu robia nawet codziennie. Jakie jest Wasze zdanie?

Właśnie przeczytałam wiadomość Anik78 o kosztach testu pappa i usg 3d/4d i szczerze mówiąc jestem w szoku :-[ Ja robię ten test w najbliższy poniedziałek w prywatnej przychodni we Wrocławiu i będzie kosztował 130zł !!! a usg 3d/4d 80zł razem ze szczegółowym raportem i zdjęciami. Straszne ceny tam macie! Współczuję!

Ivka, wiemy :(, ale to Warszawa :(

Monia, ten pan doktor Zwoliński jest bardzo polecany i naprawdę świetny, nie będziesz żałować :), tylko idź do niego, bo jeszcze przyjmuje dr Ceran, ale mi jakoś ona nie leży ;). Nie wiem czy jest sens żebyś robiła USG w szpitalu, bo tutaj zrobią Ci bardzo dokładne, cała konsultacja z tym wszystkim trwa około 40 minut, doktor sprawdza dokładnie dzidzię, mówi co gdzie jest :) A o której będziesz, bo może wpadniemy tam na siebie?? Ja mam zadzwonić o 18:00 i wizyta będzie jakoś między 20:00 a 21:00.

reklama
Napiszcie czy Wasi lekarze mówili Wam coś o teście na chlamydię (nie wiem czy dobrze zapisałam nazwę tej bakterii)? Moja lek. stwierdziła, że dobrze jest to zrobić, ale to nic pilnego i można zrobić w dowolnym tygodniu ciąży. Jakie Wy macie opinie na ten temat?

Do góry