reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze USG

reklama
ANIK gratulacje,cieszymy sie z Toba! Napisz prosze gdzie robilas test PAPP-A,ile kosztowal i gdzie wykonalas usg. Czy na test wystarczy sie pojawic i od razu pobieraja krew,czy trzeba sie umowic. Chetnie tez zrobie.

monika.g pisze:
MAMA BOO super zdjecia. JAk sie malucha samemu zobaczy to od razu wyrastaja skrzydla,prawda?

Oj Monika dzisiaj w nocy przyśniła mi się nawet jeszcze raz sytuacja z badania, kiedy Nasze boo tak słodko pomachało nam rączką :) "Zarwałam się" ze snu, ale z uśmiechem na twarzy.... Po prostu uczucie niedoopisania.....

Monia ja robiłam test PAPP-A i USG 4D na Grenadierów 21 (CERDENT) u dr Zwolińskiego (bardzo bardzo polecam), koszt wszystkiego to 600PLN. USG miałam w środę a pobranie krwi wczoraj, wyniki będą w poniedziałek. :)

Zadzwonilam juz tam i sie umowilam. USG bedzie w ten poniedzialek,a pobranie krwi we wtorek. ANIK WIELKIE DZIEKI!!!!!! Tylko sie jeszcze zastanawiam czy mam isc w srode na planowe usg do mojej przychodni,bo bylam umowiona z lekarzem,czy sobie darowac ze wzgledu na ew.szkodliwosci. Chociaz chyba to nie szkodzi dzidzi skoro w szpitalu robia nawet codziennie. Jakie jest Wasze zdanie?

Właśnie przeczytałam wiadomość Anik78 o kosztach testu pappa i usg 3d/4d i szczerze mówiąc jestem w szoku :-[ Ja robię ten test w najbliższy poniedziałek w prywatnej przychodni we Wrocławiu i będzie kosztował 130zł !!! a usg 3d/4d 80zł razem ze szczegółowym raportem i zdjęciami. Straszne ceny tam macie! Współczuję!

Ivka, wiemy :(, ale to Warszawa :(

Monia, ten pan doktor Zwoliński jest bardzo polecany i naprawdę świetny, nie będziesz żałować :), tylko idź do niego, bo jeszcze przyjmuje dr Ceran, ale mi jakoś ona nie leży ;). Nie wiem czy jest sens żebyś robiła USG w szpitalu, bo tutaj zrobią Ci bardzo dokładne, cała konsultacja z tym wszystkim trwa około 40 minut, doktor sprawdza dokładnie dzidzię, mówi co gdzie jest :) A o której będziesz, bo może wpadniemy tam na siebie?? Ja mam zadzwonić o 18:00 i wizyta będzie jakoś między 20:00 a 21:00.

reklama
Napiszcie czy Wasi lekarze mówili Wam coś o teście na chlamydię (nie wiem czy dobrze zapisałam nazwę tej bakterii)? Moja lek. stwierdziła, że dobrze jest to zrobić, ale to nic pilnego i można zrobić w dowolnym tygodniu ciąży. Jakie Wy macie opinie na ten temat?

Do góry