reklama
pytia
Fanka BB :)
To świetnie azik bardzo się cieszę.
My też byliśmy dziś na wizycie i usg i było cudownie!!! Tylko zdjęcia nie dostałam, bo się pani gin skończył papier do ultrasonografu Ale za to jakie mieliśmy przedstawienie z mężusiem! ;D Najpierw usg dopochwowe, a potem jeszcze przez brzuszek. Dzidzia się wierciła, więc trudno było ją dokładnie zmierzyć, ale ma już ok. 11 cm! Machała wszystkimi kończynami, ssała kciuk, łapała się rączką z główkę, ale najlepsze było, jak pokazała nam rozcapierzoną dłoń i wyraźnie było widać wyciągnięte 5 paluszków!!! Gin zrobiła "klatkę stop" na tym ujęciu i tak sobie podziwialiśmy to cudo. Chyba była taka aktywna, bo chciała się popisać przed tatusiem ;D
Termin wg. OM pokrywa się idealnie z wielkością dzidzi: 14 tydzień, 2 dzień (choć suwaczek pokazuje trochę inaczej).
Ale jestem dzisiaj szczęśliwa !!!
My też byliśmy dziś na wizycie i usg i było cudownie!!! Tylko zdjęcia nie dostałam, bo się pani gin skończył papier do ultrasonografu Ale za to jakie mieliśmy przedstawienie z mężusiem! ;D Najpierw usg dopochwowe, a potem jeszcze przez brzuszek. Dzidzia się wierciła, więc trudno było ją dokładnie zmierzyć, ale ma już ok. 11 cm! Machała wszystkimi kończynami, ssała kciuk, łapała się rączką z główkę, ale najlepsze było, jak pokazała nam rozcapierzoną dłoń i wyraźnie było widać wyciągnięte 5 paluszków!!! Gin zrobiła "klatkę stop" na tym ujęciu i tak sobie podziwialiśmy to cudo. Chyba była taka aktywna, bo chciała się popisać przed tatusiem ;D
Termin wg. OM pokrywa się idealnie z wielkością dzidzi: 14 tydzień, 2 dzień (choć suwaczek pokazuje trochę inaczej).
Ale jestem dzisiaj szczęśliwa !!!
A
azik
Gość
jejku, Pytia, twój łobuz jest dwa razy wiekszy od mojego...
ja sie dzisiaj juz troche uspokoiłam, bałam sie pierwszego okreslenia stanu dzidzi...
a teraz wiem że już jest ok
ja sie dzisiaj juz troche uspokoiłam, bałam sie pierwszego okreslenia stanu dzidzi...
a teraz wiem że już jest ok
czeć wam, ja byłam na usg 5 dni temu, maleństwo ma 3, 8 cm, na co mąż skwitował że z nóżkami pewnie z 5 cm, to się usmialiśmy... wszystko wyglądało ok. mały/mała skakała troszkę pomachała do nas i posłuchaliśmy serduszka, to było rzeczywiście niesamowite zobaczyć jak coś żywego porusza się we mnie.
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Dziewczynki jestem szczęśliwa!!! Byłam na USG 4D, mam nagranego maluszka i dużo zdjęć a przede wszystkim wszystkie niezbędne pomiary dzidzi. Jutro idę na test potrójny żeby wykluczyć ewentualne inne wady i żeby w razie czego zacząć leczenie jeszcze w łonie. Moja dzidzia ma dzisiaj 12 tygodni i 4 dni, mierzy 62mm. Jestem tak szczęśliwa i spokojna, że brak mi słów
katiNJ
to super Anik. Bardzo sie ciesze ze wszystko ok
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Kati ja też, dzięki Miałaś test potrójny może?? Pytam się bo moja siostra mieszka w Stanach i też miała, ale za darmo
katiNJ
Anik, a co to jest ten test potrojny? Na razie mialam tylko jedna wizyte i podstawowe badania.Nastepna w przyszly piatek a w srode usg. Ciekawa jestem bardzo jak dzidzia teraz wyglada i nie moge doczekac sie tego usg. Anik a sa jakies szanse zebys mogla puscic nam Twoj filmik z 4d??
reklama