reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Zostajemy do piatku,zeby podbudowac hemoglobine. Jestem trupem, kregoslup wysiada, a m bedzie dopiero jutro. Zosia lepiej, wlasnie sie poryczalam,bo godzine karmilam sonda, a przyszla pielegniarka na sile wlala malej zelazo i Zosia wszystko zwrocila, zarzygala siebie,mnie i pol pokoju, a ta pinda "dzieci czasem wymiotuja"

Chce do domu

to jest dziecięcy szpital ???
kochana wiem, że dasz radę, wytrwasz do piątku ... a nie mogą jej podać w kroplówce tego żelaza ? :(

ps no nie za bardzo wyglądał ten lewy, te świecące buty nie teges, choć garnitur może być - la mania - podobno :) ale ona kurde ładną miała sukienkę - od zienia ;-)

A ja jej sie dziwie,ze miala ta kiecke, bo podobna miala byla juz zona Damieckiego, dwa lata temu. Nie poszla z duchem czasu ;)

Podaja jej lek stymulujacy czerwone krwinki, ktory jest w zastrzykach i chcieli dac mocniejsze zelazo, ale Zosia nie wyrazila zgody. Tak to kliniczny szpital dzieciecy, genialna pediatra nas prowadzi.

Anis a czemu Zosia w szpitalu?
Zdrówka dla malutkiej, a dla Ciebie siły i wytrwałości.
Najważniejsze, że jesteście w dobrych rękach.

Ale u nas zimno :szok: Szoku termicznego można dostać, 20 stopni mniej niż kilka dni temu :no:

Jestem

Byłam na zakończeniu wzruszyłam się...

a teraz wakacje:)

Aniś wytrwałości kochana, też przechodziłam przez szpital gdy Kubuś miał 3 tyg więc wiem co to znaczy, przytulam was

Bietka idę na g

Edysiek no wakacje super ale do południa trochę oddechu przynajmniej było

Justi super sala :) Najważniejsze że było fajnie, jedzonko dobre i się wybawiliście:)

reklama
anisiaj cieszę się że lekarkę macie super :) weź namiary w którym ośrodku przyjmuje :)
no powiem Ci że spostrzegawcza jesteś :) faktycznie ta od Damięckiego miała taką - a napisali że zień 2013 ;-)
i dobrze Zosiu co Ci będą jakieś żelazo wciskać... zastrzyki wystarczą :-)

a propos pediatry - zadzwoniłam żeby iść z Igim na konsultację, bo ma katar ale głęboko, nie schodzi, tzn nic nie ściagam aspiratorem, chciałam żeby zajrzała do gardła i uszu ...
a ona mówi termin na 20 sierpnia :-D to się uśmiałam
23 lipca mamy mmr więc musi być idealnie zdrowy!!! idę więc do innego!

Ostatnia edycja:
Do góry