reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
na razie gosia woda morska i aspirator, za tydz idę do pediatry, na święta wielkanocne też tak miał - kilka dni i przeszło -może alergiczny - mam clemastinum w syropku- ale chyba nie powinnam podać bez konsultacji co ???
a to prawda że od zębów też może być katar ???

Może być.Ja bym podała clemastinum przynajmniej dwa razy.Wtedy powinna być jakas poprawa.

Elu zawsze możesz tutaj poszukać pomocy.Ja też dzisiaj do nich pisałam w sprawie rumienia.

oczywiście chodziło mi o dziecko24

Ostatnia edycja:
Bietka dzien smerfa powiadasz hmmm , nie wiem czy wiesz ale smerfy to belgijska najka ;)
Zdrowka dla Igorka , niech ten paskudny katar idzie ptdcz :*
W belgii pacjent dostaje tylko garstke info od lekarzy jesli jest chory , nigdy nie pokaza ci wynikow do reki bo wychodza z zalozenis ze jesli ktos sie nie zna yo naczyta sie bzdur w necie i pozniej mieliby problemy z pacjentami bo by lekow nie chcieli przyjmowac albo lecxyliby sie sami.

Jestem. U nas duszno. Muszę pranie zrobić bo od rana wody nie było.
Sala wypas:) nówka.
Anisiaj, szybciutko wracajcie do domku!!!!

Dziewuszki, robiące remonty itp korzystałyście z jakichś programów? cały czas myślę o łazience, kuchni, salonie, co i jak pomalować, jakie panele, płytki, żeby to pasowało. Z jednej strony chciałabym łazienkę z kolorem, a z drugiej jakąś stonowaną. Teraz mam brązowo-beżową, widać każdą plamkę, włosa itd.

Ostatnia edycja:
Już po obiadku, teraz pora na kawę i relaks z BB ;-)
Justi ja zawsze wszystko programuję w głowie :-D Czasem jest z tym ciężko, ale ja lubię iść na żywioł i potem dopiero sprawdzić efekt.
Niedawno skończyliśmy remont sypialni i stwierdziłam, że pomalujemy ściany na czerwono. Przyznam, że nieco się obawiałam, ale efekt jest super i jestem zadowolona :tak: Zresztą ja lubię intensywne kolory na ścinach.
Choć właśnie w łazience nie mam koloru, tylko biało-szare. A dekory to takie grafitowe kwiaty jakby ołówkiem malowane.

I jeszcze się pochwalę - córcia zajęła 1 miejsce w szkolnym konkursie matematycznym - ale dumna jestem :-)

Edysiek, brawa dla Angeli!!!
Mój m też lubi wyraźne kolory, ja bardziej stonowane. Pójdziemy na żywioł:) najwyżej jedną łazienkę zrobimy z kolorem a drugą spokojniejszą:)
Reszta chyba spaceruje:)

reklama
Do góry