reklama
szóstkowa mama
Fanka BB :)
Bietka no szału można z tym babsztylem dostać!!!A Karolek i Franuś prawie dobrze,teraz rano Szymon zaczął zwracać,też zaraz szału z tym dostanę i jeszcze mam @,wrrr!!!
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
bietka okropne feeeeeeeeee. jak to skoncze to kupie sobie tabletki alevo weight lost.
6 mamo wstretna baba. przyjechac? kopnac ja raz a porzadnie?
marta u mnie jest ten problem ze ja moge chodzic kiedy m ma wolne a on ma wolne nieraz tylko dwa dni w tyg
6 mamo wstretna baba. przyjechac? kopnac ja raz a porzadnie?
marta u mnie jest ten problem ze ja moge chodzic kiedy m ma wolne a on ma wolne nieraz tylko dwa dni w tyg
szóstkowa mama
Bobo przyjedź i ją kopnij i ja też z raz ją kopnę!!!
Anisiaj jej chodzi o to,że my płacimy nieregularnie za przedszkole,a jak są odpisy pieniężne za nieobecność dziecka to ja zabieram,a ona by to chciała w darowiźnie.
Byłam teraz w tym przedszkolu i ona powiedziała,że to dzięki niej Franek się dostał,bo niby w kompie kliknęła opcję punktu preferencyjnego od dyrekcji.Ja uważam,że tak tylko powiedziała i teraz odwraca kota ogonem,a Franuś pewnie i tak by się dostał.Wyszło na to,że ją przeprosiłam,by Franka potem nie gnębiła.
Anisiaj kupuj nawet szary wózek dla Zosieńki,już zrobiłam dla niej na szydełku poszewkę na podusię i kołderkę do wózka.Zrobię jeszcze coś i wyślę paczką.
Piszecie dziewczynki o odchudzaniu,no ja się nie odchudzam(na razie),nie mam motywacji,ciągle się coś nie tak dzieje.Nie obżeram się,ale i o dietę nie dbam.
Anisiaj jej chodzi o to,że my płacimy nieregularnie za przedszkole,a jak są odpisy pieniężne za nieobecność dziecka to ja zabieram,a ona by to chciała w darowiźnie.
Byłam teraz w tym przedszkolu i ona powiedziała,że to dzięki niej Franek się dostał,bo niby w kompie kliknęła opcję punktu preferencyjnego od dyrekcji.Ja uważam,że tak tylko powiedziała i teraz odwraca kota ogonem,a Franuś pewnie i tak by się dostał.Wyszło na to,że ją przeprosiłam,by Franka potem nie gnębiła.
Anisiaj kupuj nawet szary wózek dla Zosieńki,już zrobiłam dla niej na szydełku poszewkę na podusię i kołderkę do wózka.Zrobię jeszcze coś i wyślę paczką.
Piszecie dziewczynki o odchudzaniu,no ja się nie odchudzam(na razie),nie mam motywacji,ciągle się coś nie tak dzieje.Nie obżeram się,ale i o dietę nie dbam.
6mamo, ale Ty jestes szalona kochana, jak będziesz wysyłac to daj znac, dam Ci adres m, bo listonosze już nie noszą paczek, a ja nie mam jak odbierac z poczty.
co do dyr, wiesz co...moja też tak robilą w plu. że jak rodzice coś mieli z nią na pienku, finansowo, personalnie itd to utrudniała im przyjęcie kolejnego dziecka. Wydrukuj sobie kochana kodeks praw dziecka i z tym do niej idz, tam jest punkt o równym traktowaniu i prawie do edukacji, to dokument, który ją obowiązuje, może już nie pamięta. no i pamiętaj, że zawsze masz Rzecznika Praw Dziecka
co do dyr, wiesz co...moja też tak robilą w plu. że jak rodzice coś mieli z nią na pienku, finansowo, personalnie itd to utrudniała im przyjęcie kolejnego dziecka. Wydrukuj sobie kochana kodeks praw dziecka i z tym do niej idz, tam jest punkt o równym traktowaniu i prawie do edukacji, to dokument, który ją obowiązuje, może już nie pamięta. no i pamiętaj, że zawsze masz Rzecznika Praw Dziecka
szóstkowa mama
Anisiaj dzięki za radę,a jak wszystko będzie gotowe do wysyłki,to dam znać.A chcesz może zobaczyć pościel,mogę wstawić zdjęcie tu lub na g,gdzie wolisz!
bobofrutek
upocilam sie jak mops ale cwiczonka zrobione. szkoda ze na efekty diwty i cwiczen trzeba czekac hihi
6 mamo tyle rzeczy robisz na szydelku to moze jakis interes rozkrecisz co?
6 mamo tyle rzeczy robisz na szydelku to moze jakis interes rozkrecisz co?
szóstkowa mama
Bobo może kiedyś będzie z tego jakiś interes.Na razie największą satysfakcję sprawia mi robienie na szydełku i obdarowywanie tymi rzeczami bliskich i przyjaciół.
Mam nadzieję,że nikt z Was nie czuję się przytłoczony moją wylewnością.
Mam nadzieję,że nikt z Was nie czuję się przytłoczony moją wylewnością.
reklama
bobofrutek
6 mamo ja sie nie czuje