reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta możesz mu dawać już np. kleik łyżeczką na śniadanko - ale jak nie chce to przyjdzie na niego czas :)
bobo po m-cu powinien być efekt 2-4 kg :)

Dzień dobry dziewczynki!!!
Marta buziaczki dla Olinka!!!

Dziewczynki wybaczcie,że ja o sobie ale dyrektorka przedszkola mnie wkur...a!!!Wydzwania do mnie i do m i chce by Franka do przedszkola nie dawać teraz od września.W końcu powiedziałam jej,że jest bezczelna i kłamie i nie będę z nią rozmawiać i złożę na nią skargę i rzuciłam słuchawką.To ta cholera znowu zadzwoniła do mojego m i powiedziała,że ja jej naubliżałam i mamy pilnie dziś razem do niej dziś do 15 przyjść.Tylko czym ja jej niby naubliżałam,kuźwa tam nie było żadnych wulgaryzmów,wrrr ale mi ta baba działa na nerwy.Podam ją chyba do sądu o stalking i rzeczywiście złożę skargę do wydziału edukacji!!!

reklama
Do góry