reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
6,mamo skop tej babie dupe o tej 15stej ;-)
Bietka Ty tą tarke do jabłka masz plastikową czy szklaną - mi mama szklaną kupiła i ciężko sie trze na niej

aha wiecie co jesteśmy u tej mojej siostry na tym obiedzie i jak sie żegnamy to mówię no to do piątku ( mama miała przyjechac) a gosia do mnie przyjedziecie a ja że mama przyjeżdża i w tym momencie zrobiła taką mine jakby za kare musiała pezyjeżdzac i mi sie odechciało dosłownie

Ostatnia edycja:
marta mam szklaną - powiem Ci że nie najgorzej się trze
obejrzyj sobie na youtube zumbę, posprawdzaj marta czy taka forma zajęć Ci pasuje :) bo np. justi chyba pisała że jej się podobało bo trafiła na grupę zaaawansowaną i gubiła się w krokach ... także marta nie chciałabym Ci źle doradzić, ja np. nie lubię ewy a bobo i justi tak, więc sama musisz wybrać co Ci pasuje :)

reklama
Do góry