reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Bobo słowackiego i kochanowskiego są koło teatralki a grobla koło UAM - można sobie wybrac miejsce ja wybiore na słowackiego bo blisko w poniedziałki i środy bo akurat jest

reklama
Dziewczynki, ja tak na szybko, bo dzialamy z mama. Prosze o porade-w jakim programie i na ilu stopniach prac pierwsze ciuszki? Czy sam proszek lovella wystarczy czy musi byc jakis plyn?

anisiaj sam proszek wystarczy, pralam w 60st ciuszki i tak piore do dzis. ja uzywam jeszcze plynu do plukania lovella. niektore pralki maja specjalny program do prania ciuszkow dzieciechych

witajcie dziewczynki :*

wiem co u Was bo czytalam Was na biezaco ale odpisac nie mialam jak bo z tego dziadowskiego tel nie moge wrrrr

anisiaj pierwsze ciuszki ja pralam na 40 st i dawalam plyn do plukania :) Gratulacje z okazji 3 z przodu :)))))

bobo,marta powodzenia &&&&&

6mamo skop dupsko tej babie ;)

bietka to fajnie ze siwta udane ;)

justi sukienka kupiona ??

aga ja jutro jade do lidla bo u nas w reklamach sa dywany i podoba mi sie taki fioletowy, na zdjeciu ladny ciekawe jak w rzeczywistosci hmmmm

MILEGO POPOLUDNIA :)

reklama
Do góry