reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Maleńkie Urodzinki

reklama
z tym wybieraniem to dowiedziałam się od babci - ciekawe hehe

a my chyba też dwie imprezki zrobimy bo po chrzcinach dochodze do wniosku , że więcej wiary nie da rady wcisnąć - ciasnota była okropna - a do gości z chrzcin musiałabym jeszcze dodać znajomych - to nie przejdzie trzeba podzielić to jakoś. I też zamówimy torcik samochodzik, baloniki i imprezka bedzie tylko na słodko bez jedzenia.

a z prezentem to też mamy niezły problem bo kolejna zabawka ?? - bezsensu wszystkie walają sie po domu a zainteresowanie nimi zerowe. Myślałam o takim rowerku co na teraz jest "pchaczem" i "bujakiem" a póżniej ściaga się te nakładki i staje się normalnym rowerkiem - zobaczymy jeszcze pomyśle

taki rowerek dotał Piotruś - więc dla Bartka juz mam :)

ogólnie mam wiele zabawek po Piotrku - które są nadal bardzo dobre i nie opłaca mi ise ich zmieniać.

ten rowerek przydał się nam (Piotrek ma urodziny w maju) - na wyjśia z domku - zamiast wózka - było o wiele lżej i zabawniej

AZIK super tort :-)

tutaj mozna kupic w tesco takie wypasione torciki wiec chyba tak zrobie

ja tez nie planuje imprezki obżeranej tylko tort kawa jakie owoce moze jedna sałatka czy dwie i tyle tylko nadal nie wiem jak to zorganizowac:dry:

dziewczyny a znacie jeszcze jakieś inne zabawy dla malucha jak te z wybieraniem:confused::-)
znalazłam na BB ze można dawać do wybrania

kieliszek- pijaczek
różaniec - ksiadz zakonnica
długopis - dyrektor
pieniądze - bogacz
ksiązka - uczony mądry

taaaaaaaaaaa zabawki i u nas sensu kupowac nie ma-czemu dzieci nie lubia zabawek?moze za duzo ich maja hmmmmmmmmmmmm
nie mam pojecia na razie

a my na roczek lecimy do polski zeby kacper dziadkow poznal bo juz nie pamieta............
lecimy 5 marca
zapraszamy tylko to towarzystwo z chrzcin
co do tortu tez bym chciala autko

u nas tez ze dwie imprezki sie szykuja nie pomiescimy wszystkich za duza mamy rodzinke
a co do prezentow to dziadki i reszta rodzinki rozpuszczaja malego ile wlezie wiec zabawki nie odstanie jakis torcik od nas od julki pewnie laurke az sie boje togo co mnie czeka na roczek :)

reklama
Dziewczyny
nie wiem czy to dobry pomysł,ale my z mężem postanowiliśmy ,że nasz Kacperek nie dostanie od nas prezentu.To zadanie dla gości.My mamy zamiar zamówić na Allegro taką ramkę na zdjęcie razem z gliną w której odciska się rączkę i nóżkę malucha.Niech kiedyś wie jaką miał małą łąpkę i nóżkę i przykłada do tej ramki łapę drwala i nogę nr 47 :-D ;-).No a tort obowiązkowo i też chyba kupny.Baloniki ,czapeczki dla wszystkich bez wyjątku:-D ,test kieliszkowo-różańcowy i mnóstwo zdjęć.Teraz może mały nic z tego nie zrozumie,ale kiedyś będzie miał co oglądać.To się zdziwi.Pozdrawiam wszystkie ROCZNIAKI i ich mamusie:-)

Do góry