T
Tamarunia
Gość
Lilith przykro mi, ale masz jeszcze inne zwiaerzatka, bedzie ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogladalam w srode o 23.30. Rodzila ta 17-letnia, co sie o nia pytalas I wlasnie tez odkrylam ta ramowke na stronie (bo kiedys jej nie bylo), ale tam sie duzo rzeczy nie zgadza. Chcialam ogladac klub mlodej mamy, ustawilam sobie nawet budzik, wlaczam tv, a tu zonk, jakis ogrodnik, za ktorym nie przepadam czy "maja w ogrodzie" (co jeszcze ujdzie) A tak czekalam na ten program No ale chodziaz na "Narodziny" trafilam zgodnie z rozklademBIEDRONKA pisze:nie wiem na którym wątku o to pytałaś a+t,ale NARODZINY na tvn style premiera jest w środę o 23.30,w ich ramówce na stronie tvnstyle są dalej te kosmiczne godzin czyli,ze powtórki tylko w środku nocy,a wczoraj już i dziś widziałam koło 13 powtórkę,wiec naprawdę to nie wiem jak to z tym programem jest