reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Lilith badz dzielna,trzymam kciuki za reszte kociaczkow,tak wlasnie sie zastanawialm gdzie nasza Regularna Forumowiczka ;D
Kurcze mnie tez nie bylo dzien a tu wszystko inaczej wyglada,temety sie zmienily.........oj zamieszanie ::) ::) ::)

dziewczyny nie przejmujcie sie zmiana watkow, tera zjest o wiele bardziej przejzyscie!!przyzwyczaimy sie!!!Lilith mam nadzieje, ze z reszta zwierzatek w porzadku?

Witajcie dziewczynki!Musze przyznac ze nie odzywalam sie bardzo dlugo bo ok 2 miesiace.Ale musialam duzo odpoczywac pozniej pojechalismy na swieta do Polski i tak leci.Teraz postaram sie pisac wiecej.Nie iwem jak wy ale ja w miare wzrostu mojego brzucholka coraz czesciej laze po sklepach i wogole chcialabym juz wszystko kupowac a tu jeszcze tyle miesiecy czekania.Na szczescie z moim malenstwem jest wszystko ok a ja takze czuje sie dobrze i jestesmy radosni choc powiem wam ze czuje sie coraz ciezsza i powolna!Co wy na to , macie tez takie odczucia?Wkrotce postaram sie wrzucic nasze fotoski!
Caluski dla Was!Duzo zdrowka!A Lilah nie martw sie tak bardzo bo dzidzia tez wtedy sie smuci, wiem ze ci trudno ale postaraj sie opiekowac innymi zwierzakami a o tych co odeszly miej dobre wspomnienia:)

Izusia, ja podobnie jak ty czuję się dosyć ciężka :) , ale oprócz tego czuję się okropnie niezdarna. NOrmalnie obijam się o ściany, zdarza się że uderzę czymś mojego męża, kota przydepne, wszystko leci mi z rąk, a przy tym wszystkim okropnie nerwowa jestem. Jednym słowem fajtłapa ze mnie. ;)

nie wiem na którym wątku o to pytałaś a+t,ale NARODZINY na tvn style premiera jest w środę o 23.30,w ich ramówce na stronie tvnstyle są dalej te kosmiczne godzin czyli,ze powtórki tylko w środku nocy,a wczoraj już i dziś widziałam koło 13 powtórkę,wiec naprawdę to nie wiem jak to z tym programem jest:)

A przepraszam ze sie wtracam ale ja takze ogladam Narodziny w tvn Style(to zreszta moj ulobiony kanal) i powiem wam ze bardzo podoba mi sie ten pprogram, ja przynajmniej powoli oswajam sie dzieki niemu z porodem i przygotowuje sie do niego i choc nadal wydaje mi sie straszny to coraz czesciej mysle o tym ze jak inne kobiety to przeszly to ja takze podolam.A program mnie jeszcze w tym utwierdza!Polecam wszystkim mamusiom!
Ewe26 no to nie jestem z tym wszystkim sama, a wiesz czasem to juz rownowagi nie moge zlapac:), a co do spraw lozkowych to tam wlasnie najbardziej czuje sie ociezala hihi!Ale to nic , maz nie narzeka bo wie ze jego zona jest wyjatkowa delikatna w tym czasie!
papatki dla was !!!

reklama
BIEDRONKA pisze:
nie wiem na którym wątku o to pytałaś a+t,ale NARODZINY na tvn style premiera jest w środę o 23.30,w ich ramówce na stronie tvnstyle  są dalej te kosmiczne godzin czyli,ze powtórki tylko w środku nocy,a wczoraj już i dziś widziałam koło 13 powtórkę,wiec naprawdę to nie wiem jak to z tym programem jest:)
Ogladalam w srode o 23.30. Rodzila ta 17-letnia, co sie o nia pytalas :) I wlasnie tez odkrylam ta ramowke na stronie (bo kiedys jej nie bylo), ale tam sie duzo rzeczy nie zgadza. Chcialam ogladac klub mlodej mamy, ustawilam sobie nawet budzik, wlaczam tv, a tu zonk, jakis ogrodnik, za ktorym nie przepadam czy "maja w ogrodzie" (co jeszcze ujdzie) A tak czekalam na ten program :( No ale chodziaz na "Narodziny" trafilam zgodnie z rozkladem ;)

Do góry