reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Ta 17 to chyba miala znieczulenie podane, no wlasnie co myslicie mlode mamy o porodzie ze znieczuleniem.Niby wtedy nie czuje sie bolu ale tak naprawde nie za bardzo czuje sie tez jakby wychodzenie samego dzieciatka!Hm mam mieszane uczucia, moze wiecie cos na ten temat wiecej?
Milego wieczoru!

reklama
A+t+? dzieki za link :)
A proos Lilah czy jest mozliwe abys dopisala mnie ejszcze do listy majowych mam bo jeszcze mnie tam nie ma?
papa

teraz Lilith ma troche zmartwien, ale jezeli bedziesz Lilith Izusie dopisywac, to od razu przy mnie mozesz dziecwzynke napisac:) no i trzymaj sie.
Izusia, ja na watku o porodach tez troche pisalam o porodzie, maslo maslane, moze tam cos znajdziesz tez.ja o znieczuleniu malo wiem:(wiec na razie nie bardzo pomoge:)

dziekuje Tamaruniu za pamiec!juz dopisuje!
Izusia mis ie wydawalo ze juz jestes ,jak nie to bardzo przepraszam!podaj termin bo na suwaczek nie popatrzylam!

co do narodzin to ona miala podane znieczulenie....ja bym tak nie chciala...
i ja uwielbiam program "a mama tez lekarz" w sobote o 15 !!!!!!!

no ja narodzinyobakałam,ale kiedyś na tvnstyle nie było mai w ogrodzie,a ten ogrodnik to ulubiony pan mojej Ewy i jak nestety trafię to już nie mogę przełączyc,bo ewa ogląda:))))a co do tego znieczulenia to ja nie wiedziałam,ze to tak jest one tam dostają zzo????bo potem w ogóle tych skórczów nie czują...tojak to działa???a macie moze adresik jakiejś stronki z wiczeniami dla ciężarnych?:)

Dla mnie to jest dziwne....to znieczulenie...tam jej mowia ze glowka juz wychodzi a ty nawet niewiesz....heh nawet przec nie umiesz...

czytalam ze jest sie podlaczonym do aparatury, ktora pokazuje poloznej ze sa skurcze i ona kaze wtedy psec. wiem tylko tyle:)

Lilah moj termin to 23-25maja.
A co do porodu ze znieczuleniem to bolu sie nie czuje ale wiesz jak wychodzi dzidzia i wiesz kiedy przec bo wszystko jest monitorowane! :) :) :)

reklama
t ja nie wiem jak to działa,bo jak ja rodziłam,nie miałam zzo,ale jak już mi babka kazala przec to przestałam czuc te skurcze i tak szczerze mówiąc to one też nie patrzyły na ktg tylko na oko zgadywały

Do góry