reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
No niestety nie:(
ale chodzi o moje kroliczki male....z 4 mam juz tylko 2 a przed wczoraj myslalam ze i bialas nie przezyje:(:( nie wiem co sie dzieje...ciagle jestemu weta....na szczescie bialasek wyzdrowial...przechorowal to co mu bylo a na nastepny dzien zachorowala moja ukochana kruszynka...yslalam ze jej przejdzie bo bialy wyzdrowial ale niestety...bylo coraz gorzej...dostala mase zastrzykow relanium kroplowki.....miala padaczke:(:(:(:(:( myslalam ze juz jest lepiej ale niestety wieczorem odeszla od nas.....

miemoge sie pozbierac to dla mnie straszne....boje sie teraz o te 2 co zostaly i o tego czarnulka ktory jeszcze nie wymiotowal itd...
a przeciez mam jeszcze inne zwierzaki ktorym musze czas poswiecic i rodzicow kroliczxkow:(:( niestety nie potrafie sie pozbierac:(:(:(:(

reklama
ojej Lilith, a wiadomo co się z nimi dzieje. To jakiś wirus ??? czy poprostu czasami tak chorują ???

Do góry