reklama
Z Krakowa jestem ja - jeśli chodzi o ceny mieszkań są baaaaardzo rozpiete - zalezy czy na rynku pierwotnym czy wtórnym, czy po remoncie, na którym piętrze... itp. Ja mieszkamw w 48m, w Nowej Hucie (nie jest to Centrum - jakieś 8 km od rynku, ale za to dużo zieleni, parki itp.) - i takie mieszkanie jest warte około 140 000 (jest po remincie na 1 pietrze), ale na parterze będzie na pewno taniej . Moje koleżanka w zeszłym rou kupiła 68 m za 160 000 (do remontu) też w Hucie ale już blizej Śródmieścia - mieszkanko do remnotu ale to była okazja . Jak chcesz dam ci maila to możesz pisać jak potrzebujesz jakieś dalsze informacje Pozdrawiam
oj no trudny orzech do zgryzienia,ae powiem Ci,źże ja zostawiłam dla mężulka wszystko i wyjechałam 350 km od mojego miejsca zamieszkania,rodziny,przyjaciół,ale teraz mieszkam na osiedlu wojskowym,gdzie praktycznie większośc ludzi nie pochodzi z Poznania są ludzie tak jak ja z okolic śląska,z pomorskiego,z innych rejonów wielkopolski,więc chyba można)))))))))))))))))))))))))))))))
Dziewczyny - wielkie dzięki za radę.
Przenieść się mogę - jednak mi żal mojego miasta itd - ale raczej się zdecydujemy ( jeszcze musimy poszukać mieszkania i pomyśleć nad jakimś kredytem )
a+t+? - mamy jeszcze kilka dni do namysłu
Głuszek - z chęcią bym poprosiła cię o maila - mam już sporo pytań.
Mój nr GG 2227268
a maila gosiad73@o2
Rozglądałm się w internecie za mieszkankami i domkami i znalazłam cos ciekawego w dzielnicy
Biedronka - mój mąż też wojskowy ;D
Przenieść się mogę - jednak mi żal mojego miasta itd - ale raczej się zdecydujemy ( jeszcze musimy poszukać mieszkania i pomyśleć nad jakimś kredytem )
a+t+? - mamy jeszcze kilka dni do namysłu
Głuszek - z chęcią bym poprosiła cię o maila - mam już sporo pytań.
Mój nr GG 2227268
a maila gosiad73@o2
Rozglądałm się w internecie za mieszkankami i domkami i znalazłam cos ciekawego w dzielnicy
Biedronka - mój mąż też wojskowy ;D
Gosiek289 czy twój mail to gosiad73@o2.pl? Bo z tamtego co podałaś (bez .pl) to mi wrócił mail. Więc wysłałam na gosiad73@o2.pl - mam nadzieję, ze to do ciebie, hihihih
gunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ja też jestem z Krakowa. Dębniki to rewelacyjna dzielnica, jeśli coś masz tam na oku w przystępnej cenie to działaj. Moj tato jest majorem ciągle się przeprowadzaliśmy to nie takie straszne. Jeśli chodzi o kupno mieszkania to naprwadę nie chcę Cie straszyć ale (jestem zorientowana bo dopiero co wprowadzilismy sie do nowego, kupowaliśmy 1,5 roku temu) ceny caly czas mocno rosną jeśli jest jakaś okaqzja to nie ma co sie zastanawiać. Wartość naszego mieszkania przez 1,5 roku wzrosła o ok 1300 zł na metrze, w Krakowie bardzo brakuje mieszkań, wolno się budują i stąd te ceny. Ja mieszkam na Krowodrzy i za 39 m 1,5 roku temu daliśmy 120 tyś. Jak byś chciała coś więcej wiedzieć to tez służ e radą. Wyśle namiary na siebie.
T
Tamarunia
Gość
Gosia ja juz mialam nie pisac bo dziewczyny juz napisaly, ale w sumie co tam, kazda porada sie liczy. Wien ja uwazam, zebyscie jak o tym rozmawiacie miedzy soba czy z cora, to tak posluchac sumienia i jak sie z tym czujecie. wiem, ze to wielkie przedsiewziecie i w ogole, ale jak myslisz , ze dacie rade i w sumie jestes na tak bardziej, to czemu nie, ale jak tak sobie sie z tym czujesz, to e tam nic na sile.
A jesli chodzi o zminay, to ja pol roku temu zostawilam WSZYSTKO i wyjechalam do anglii, ale u nas to inna sprawa bo ja wyjezdzalam sama a ty z rodzina, wiec wy macie wiecej do myslenia
a i chccialam powiedziec, ze dobrze postapilam
A jesli chodzi o zminay, to ja pol roku temu zostawilam WSZYSTKO i wyjechalam do anglii, ale u nas to inna sprawa bo ja wyjezdzalam sama a ty z rodzina, wiec wy macie wiecej do myslenia
a i chccialam powiedziec, ze dobrze postapilam
Wielkie dzięki dziewczyny za radę - faktycznie zabroakło tego "pl" - dzięki głuszek
Gunia - dzięki wielkie za radę.
My jeżeli będziemy się przeprowadzać do Krakowa ( jeszcze myślimy nad tym) - to musimy sie pozbyć lokum we Wrocławiu - zobaczymy ile dostaniemy kasy.
Oj ciężkie życie wojskowych ( a tak dobrze mi juz tu było )
Gunia - dzięki wielkie za radę.
My jeżeli będziemy się przeprowadzać do Krakowa ( jeszcze myślimy nad tym) - to musimy sie pozbyć lokum we Wrocławiu - zobaczymy ile dostaniemy kasy.
Oj ciężkie życie wojskowych ( a tak dobrze mi juz tu było )
reklama