reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
hihi ja jeszcze poczekam z tym az zacznie pozadnie dawac znac!czasem juz pokazuje co jej sie podoba a co nie...wkazdym razie tak sobie to tlumacze:):)

co do muzyki to moja kluska lubiła reggae,bo zawsze go słuchalam,choc katowalam nas Mozartem to po porodzie wcale nie pomagał,więc strata czasu:)Ewa lubiła zawsze dyskotekowe rytmy,teraz lubi piosenki dla dzieci,ale moja kumpela usypia swojego synka przy ostrym rocku i metalu,więc róznie to jest...choc Ewa przy wesołych rytmach była bardziej żywa w brzuszku...miałam piosenkę,którą puszczalam jej do brzucha,ale nic z tego nie pomogła po porodzie,a była to jakaś piosenka Seleny:)pozdrawiam

witam ciężaróweczki, magdusie777 ten film dość często powtarzają, może sobie upolujesz. Ja nagrałam ale niestety nie mam dostępu do 2 wideo żeby przegrać z kasety na kasetę. Niestety większość znajomych ma tylko dvd i takie tam ;)

Lilith, mam taki pomysl zeby do listy podopisywac jeszcze plec dzieci jak juz ktoras z nas ja zna, latwiej sie bedzie zorientowac co kto prawdopodobnie bedzie mial :)

reklama
Kropecka super pomysł, będzie widać czy naprawde ma być więcej dziewczynek :) . A jak tam twoje samopoczucie - lepiej już?

Do góry