reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

dokladnie,fajowy pomysl,czy jest osobny watek"lista cieznarnych majowek",a na ogolnym forum moze "lista ciearnych i plci 2006 roku"?????????

reklama
Na tym wątku tylko na pierwszej stronie jest cala lista majówek prowadzona przez lilith dlatego zaproponowalam jej zeby dopisala plec dzidzi do istniejacej juz listy. Chyba nie ma sensu tworzyc osobnej listy jak juz jedna mamy.

Ewe26, dzieki juz sie czuje OK. Ostatnio jest mi duzo lepiej, nie wiem czy to zasluga zblizajacych sie swiat czy czegos innego ale mogloby tak byc do konca :)

W ogole dzisiaj sie usmialam bo wczoraj pakowalam wszystkie prezenty i polozylam je pod choinke. Jak Maciek wrocil z pracy to tez mi cos przyniosl i zebym ja tego nie widziala to zamknal sie w lazience i spakowal mi prezent po czym polozyl go pod choinka. Wszystko by bylo ok gyby nie to ze dzisiaj wchodze do lazienki a tam na scianie przyklejona karteczka z nazwa i cena rzeczy ktora mi wczoraj kupil. Ale z niego gapa :)))

w wiadomosciach mowili! a z tego co mowili ( i sami te tak mowili) chyba nic z tego nie bedzie ewentualnie ten urlop bedzie dluzszy ale co z matkami ktore nie pracuja?? im to sie nie oplaca zupelnie:(

O kurcze, wlasnie spojrzalam na nasza liste na 1 stronie :)
Jak nas tam duzo :D
(aha, i dzieki, ze jako przewidywana kwietniowka moge byc u Was na majowej liscie :))

W ogole jak tak patrze na liste, nasze brzuszki i suwaczki, to uwierzyc nie moge, ze jestesmy juz tak daleko :) Prawie kazda z nas miala lub ma jakies klopoty, ale wszystkie jakos dajemy sobie rade i idziemy dalej :)
Czesto tez mysle o tych majowkach, ktorym jednak sie nie udalo :( i trzymam za nie kciuki...

reklama
Ja sie ciesze ze jestes u nas i na liscie i w postach :):) i mam nadzieje ze nas nie opuscisz!!:)

Wiesz dokladnie o tym samym pomyslalam....

Do góry