reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Ja mam jeden utwor, ktory mi sie ostatnio bardzo spodobal i czesto go razem sluchamy. Jest to Jose Gonzalez - Heartbeats, piosenka ta jest wykorzystana w reklamie telewizorów Sony Bravia (takie skaczące, kolorowe pileczki po ulicach). Naprawde fajny kawalek.

O to mi tez sie podoba:):)
A ja ogolnie troche smece bo ja slucham mocnej muzyki...i az mnie ciarki przechodza na mysl o chopinach itd....ale damy rade!jak bede juz konkretnie czula to sprawdze czy malejs ie to nie spodoba czasem:):) bo coreczka przyjaciolki lubiala:):)

no moje chyba nie ma wyjscia bo chopin i te sprawy tez mnie odrzucaja :) chociaz na Mozarta chyba sie skusze bo wtedy podobno rodzi sie geniusz ;)

Ja tam w takie rzeczy nie wierze wiec najwyzej bede malej puszczac jakies ballady:):) moze to bedzie dobre!zreszta napewno wyczuje co jejs ie podoba a co nie!

reklama
jak byl ten film " w lonie matki" to mowili ze jak bedziemy czesto puszczac dzidzi jeden z ten sam utwor to jak juz sie urodzi i bedzie np plakac to jak mu sie pusci ta piosenke to ja pamieta i sie uspokaja :)

Do góry