reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Lilith! mma do Ciebie pytanko (wczesniej już pisłaam ale nie pamietam gdzie i jeślimi już odpowiadałas to przepraszam) pisałas kiedys ze znalazłas sklepy ciązowe w Bielsku czy pamietasz moze na jakiej ulicy one sa? Przepraszam za kłopot i czekam na wieści. Pozdrawiam

reklama
I@nka oj nie wiem jak ci to wytlumaczyc na jakiej ulicy bo ja nie znam dokladnego adresu....1 jest w Klimczoku ale zadna rewelacja....II ktory uwazawm ze jest fajny jest za Klimczokiem jak sie idzie w strone hal!tam sa ogolnie sklepy dla dzieciaczkow!wozki itd i dla mam! no a III jest na dworcu glownym!tam gdzie sa te bazarki:)

to ci odpisalam!
a dzis Gadget pisala ze chyba otarli nowy sklep w wokulskim:):)

acha w strone hal? tzn gdzie? w strone dworca czy Holetu Prezydent (bo to w te samą strone) czy w drugą?

TO musisz isc od strony Klimczoka w strone wokulskiego i tam skrecic po lewej np i isc na hale!! albo za klimczokiem jest taki duzy parking i tam jest swiat dziecja itd!!!!!!!jakbys do sfery szla!!

reklama
Do góry