reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

odnośnie becikowego to mam wrażenie że w tym kraju ktoś kto uczciwie pracuje to od państwa nie ma na co liczyć. No bo niby to ma być taki prorodzinny kraj a tak naprawdę jakie rodziny promuje? Wielodzietne ale najuboższe? Przecież to niedorzeczne. Podejrzewam że mi państwo do mojego dziecka nie dołoży ani złotówki. Zresztą już teraz to widzę, za wszystko płacę z własnej kieszeni :/

reklama
Lilith, widzę że wpisałaś imię Leah dla swojej córeczki. Bardzo ładne ale wydaje mi się że pod taką postacią raczej w POlsce nie uda ci się go zarejestrować. Moja przyjaciółka ma córeczkę o imieniu Dalilah a musiała zarejestrować jako Dalila.

dziewczyny udanych i spokojnych swiat zycze;
choinkad2pt.jpg

pzdr ;)

ale sie ciesze,ze zobacze rodzinke ;D ;D ;D

Ja tez wam Zycze wesolych i zdrowych swiat!!!!! i oby wszystkie wasze marzenia sie spelnily!!!

A ja swiat nie lubie i sie nie ciesze!!szczegolnie ze moja facet tak mnie wkorzyl ze mam juz naprawde wszystkiego dosc!!!!!!

Ja za to święta uwielbiam i ostatnio dzięki nim mam dużo lepszy nastrój.

Wszystkiego naj dziewczyny, najlepszy prezent czeka nas w maju :)

Kochane mamuski ! życze wam zdrowych, radosnych, cieplych, smacznych i obfitych w prezenty świat! Zycze wam zeby za rok wasze sloneczka zdrowe i sliczne cieszyly sie pierwsza gwiazdka razem z wami ;D Udanego Sylwka i szczesliwego nowego roku tez wam zycze choc jeszcze zajze tu po swietach ;) Buziaki !

Kochane majowe mamusie szczęśliwych Świąt w ciepłej rodzinnej atmosferze pełnych miłości i bliskości tych, którzy Was kochają.

reklama
Do góry