reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

odnośnie becikowego to mam wrażenie że w tym kraju ktoś kto uczciwie pracuje to od państwa nie ma na co liczyć. No bo niby to ma być taki prorodzinny kraj a tak naprawdę jakie rodziny promuje? Wielodzietne ale najuboższe? Przecież to niedorzeczne. Podejrzewam że mi państwo do mojego dziecka nie dołoży ani złotówki. Zresztą już teraz to widzę, za wszystko płacę z własnej kieszeni :/

reklama
Lilith, widzę że wpisałaś imię Leah dla swojej córeczki. Bardzo ładne ale wydaje mi się że pod taką postacią raczej w POlsce nie uda ci się go zarejestrować. Moja przyjaciółka ma córeczkę o imieniu Dalilah a musiała zarejestrować jako Dalila.

dziewczyny udanych i spokojnych swiat zycze;
choinkad2pt.jpg

pzdr ;)

ale sie ciesze,ze zobacze rodzinke ;D ;D ;D

Ja tez wam Zycze wesolych i zdrowych swiat!!!!! i oby wszystkie wasze marzenia sie spelnily!!!

A ja swiat nie lubie i sie nie ciesze!!szczegolnie ze moja facet tak mnie wkorzyl ze mam juz naprawde wszystkiego dosc!!!!!!

Ja za to święta uwielbiam i ostatnio dzięki nim mam dużo lepszy nastrój.

Wszystkiego naj dziewczyny, najlepszy prezent czeka nas w maju :)

Kochane mamuski ! życze wam zdrowych, radosnych, cieplych, smacznych i obfitych w prezenty świat! Zycze wam zeby za rok wasze sloneczka zdrowe i sliczne cieszyly sie pierwsza gwiazdka razem z wami ;D Udanego Sylwka i szczesliwego nowego roku tez wam zycze choc jeszcze zajze tu po swietach ;) Buziaki !

Kochane majowe mamusie szczęśliwych Świąt w ciepłej rodzinnej atmosferze pełnych miłości i bliskości tych, którzy Was kochają.

reklama
Do góry