reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
A co to za rasa? bo mam nadzieje ze wiesz co grozi rasie duzej po sterylizacji?
I nic sie nie martw!bedzie dobrze!!!!:):)

wabi się Ganja i jest to malutki kundelek. Oto zdjęcie:
gusia.jpg

Ale slodka:):)
A to nic sie nie maert!!bedzie napewno dobrze!!bo myslalam ze to pies rasy duzej a takie nie trzymaja moczu po sterylizacji:)
trzymamy kciuki!!!!!!!!!!

Śliczna!
A te duże psy to już do końca nie trzymaja tego moczu czy tylko tuz po operacji bo moja Saba jak jej wycieli wszysko, to wlasnie do konca czyli jakies 2 lata dużo częściej wychodziła, nawet kilka razy w nocy.

Gunia roznie to jest...na forum rozne wypowiedzi slyszalam i od znajomych!czasem moze zaczac nie trzymac dopiero po 2 latach a czasemodrazu i ty mialas szczescie bo twoja chyba kontrolowala.
A mis ie poprawil humorek bo jedziemy dzis po tv:) nasz zech juz padl:( ale chyba na szczescie:)

Jak by tak nasz padł...Ma chyba z 20 lat, w kazdym razie tak wygląda, nie wiem ile ma bo go dostaliśmy starego, w kazdym razie z zeszłej epoki. a moj maz nie chce słyszec o nowym , mowi ze to ostatnia rzecz , ktorej potrzebujemy i chyba troszke ma racje. no to udanych zakupow!

u mnie w pracy też przyjeli kogoś na moje miejsce  :mad: , i ja chyba poszukam innego gina jak ten mi nie przedłuży

no u mnie to przyjeli tylko na zastepstwo czyli jak wroce to tamta osoba wypada, z tym ze teraz nawet glupio by mi bylo wrocic bo zal mi tamtej a ja pracy nie strace

reklama
A nie bedzie problemu z ZUS ? Bo ja sie ich jakoś boje, chyba by wezwali na komisję, pewnie by byli nie mili a potem by odesłali do pracy jeśli wszysko jest dobrze.

Do góry