reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

LIlith nie ma za co, mi tez przeszło po jednej, ale ponoc dobrze stosować trochę dłużej.

reklama
gunia - wiem co znaczy wykanczanie mieszkania w stanie surowym - tez wlasnie przez to przechodzimy - tylko ze my nie musimy sie tak spieszyc jak wy wiec robimy powoli bo oboje z mezem jestesmy zalatani ... juz od 2 miesiecy je wykanczamy (lub ono nas :) ) ale mamy nadzieje przeprowadzic sie jeszcze w listopadzie;

Idzia mieszkanie pochlani duzom czasu,nerwowo i przede wszystkim pieniedzy,czasmi pewnie sie zstanawiasz kiedy juz bedziesz mogla spokojnie usiasc i cieszyc wykonczonym gniazdkiem.Zycze aby przeprowadzaka sie udala jak naj szybciej ;D
Gunia besziesz mial faktycznie troche na glowie,tym bardziej,ze wracasz do pracy,ale poradzisz sobie,na pewno bedzie cieszyc kupowanie i urzadzanie mieszkanka ;DZycze jak naj
Mnie czeka przeprowadzka juz 19 list.oj przeraza mnie pakowanie,no coz dobrze,ze jest wyremontowane,choc bedziemy przemalowywac jeden pokuj.Duzo zmian nas dziewczyny czeka,ale to na dobre ;)
pozdrawiam i zycze milej nocy ;) ;) ;)

Hmm my jeszce nie mamy swojego mieszkanka, po ślubie przez ok. 3 miesiące bedziemy mieszkać u teściów, ale mam nadzieję, że szybko uwijemy swoje własne gniazdko :)

tego wam zycze magdusia777
Ja powiem szczerze jak bardzo lubie tesciow,ale nie mogla bym mieszkac z nimi,ani nawet z moimi rodzicami,ciesze sie ,ze mielismy taka mozliwosc przed slubem zamieszkania razem i poznania wszystkich naszyc dobrych i zlych stron ;D ;D ;D
Podziwiam wszytkie mlode pary,ktore decyduja sie,bo wiem,ze w kraju ciezko mlodym o mieszkanie i taka opcja jest najlepsza na poczatek,ja jednak nie mogla bym,wystarczy jak jestem w odwiedziny na pre dni wspolnego mieszkania :D :D :D

Maxin ćwicz wskazujący palec do 19, przeciez w naszym stanie nie możemy sie przemeczać ;) Musze powiedzieć,że kupowanie a raczej wybieranie cieszyło mnie na początku, teraz z racji tego ze bardzo czas nas goni juz mam dosc, prawie cała sobote i niestety niedziele spedziliśmy w marketach, a ze jesteśmy wyjątkowo wybredni i jeszcze chciałoby sie tanio to nie jest łatwo. Zauwazyłam jednak,że ciąża na mnie działa bardzo pozytywnie dużo szybciej podejmuje decyzje, że az mój mąz nie może sie nadziwic, mam nadzieje tylko, ze jak minie ten stan kupione rzeczy nadal beda nam sie podobać :)
Idzia życze wytrwałości, ja jak mam już dość ( a jeszcze tak na prawde nie zaczeliśmy ;D) to zamykam oczy i wyobrażam sobie ze już wszysko skończone i jak sobie fajnie w tym mieszkanku żyjemy.
Oj uwijajcie , uwijajcie szybciutko Magdusia, ciasne, ale własne chodzby wynajmowane, ja tez nie mam nic do teściów, ale mieszkać z nimi, tez mi wystarczy trzydniowa wizyta. ;D to zyczę Wam jak najszybciej wlasnego gniazdka!

Dobre Gunia ,bede cwiczyc ;D ;D ;D
Ja natomiast jestem niezdecydowana teraz i to mnie czasmi drazni,bo nawet wybor glupiego chleba itp zajmuje mi co najmniej
5-10 min,a wczesniej tak nie bylam :D :D :D
A mieszkanko na pewno fajowo sobei urzadzicie Gunia i bedziesz zadowolona,skoro mowisz,ze jestescie wybredni to tymbardziej wasze zakupy beda trwfne,najgorzeb byc nie zdecydowanym ::)
Kolorowych snow ;)

hej...
Co tam u was w ten paskudny dzien? u mnie straszna pogoda!Ale za to dzis sie obrzarlam na sniadanie:):)

maxin, gunia - to prawda - duzo czasu potrzeba na wykonczenie mieszkanka, ostatnio prawie cale weekendy spedzamy w sklepach - nasz starszy syn juz sie buntuje :( a nie mamy go gdzie zostawic ...
ustalilismy z nim nawet ze na czas przeprowadzki wywiezemy go na tydzien do dziadkow (i tak sie za nimi stesknill :) nie mamy czasu na wyjazdy do nich niestety :( )

wszystkim remontujaco/przeprowadzkowym zycze wytrwalosci :)

reklama
Lilith, u nas pogoda calkiem niezla, ale ja mam totalnego dola i od rana placze :( Popsul nam sie komputer, a 2 tyg temu skonczyla sie akurat gwarancja, a totalnie nam brakuje kasy. Doslownie brakuje na jedzenie pod koniec kazdego miesiaca. Jestem zalamana... Oprocz tego musze nadrobic material z 1,5 miesiaca ze studiow i pozaliczac wszystko co do tej pory bylo, a nie mam na kogo liczyc, by mi pomogl w wytlumaczeniu materialu. Zawiodly mnie kolezanki, a liczylam na to, ze bede mogla na nie liczyc w mojej sytuacji teraz i potem jak bedzie dziecko na swiecie. :( Totalny dol. Oprocz tego jeszcze pare drobnostek, ktore wcale nie sa takie drobne ;) i hormony w ciazy i ryk na calego :( Juz staram sie wlasnie uwage swoja od tego wszystkiego odciagac, tylko jak tu odciagac jak jest w zwiazku z tymi dolujacymi rzeczami tyle do zrobienia/zalatwienia.
To Was zanudzilam... ale przynajmniej sie gdzies wygadalam. Siedze sama w domu calymi dniami i juz wymiekam :( Dzieki, ze chociaz Wy jestescie :)

Do góry