reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Ja sie tez bardzo martwie. Ostatnie usg prawie miesiac temu bylo i tez zastanawiam sie co i jak. Dzis robilam badania krwi i moczu (cukier, morfologia i ogolne moczu).
Na szczescie na kolejne badanie ide do gina juz w poniedzialek i mam nadzieje, ze wtedy sie uspokoje troszke.
A musze sie pochwalic, ze dzis bylam pierwszy raz na zajeciach :D
Wszyscy podziwiali moj brzuch i w ogole bylo fajnie, tylko niebardzo kumalam o czym mowi wykladowca. Niestety nadrobienie zaleglosci troche jeszcze potrwa, brrr :( Teraz ide spac, bo wstalam o 6.45, a kladlam sie kolo polnocy i jestem nieprzytomna, bo wczesniej sypialam po 11-12 godzin...

reklama
Sorki, ze nie odzywałam się przez ostatnie dwa dni - ale przez moją pracę byłam tak padnięta, że:
- chodziłam o 19:00 spać
- siedziałam w pracy po 10 godzin przed kompem ( chociaż można trylko 4 godzinki), więc nie chciałam jeszcze dodatkowo włączać kompa - musiałam przygotowąć szefowi na "cito" kosztorysy i specyfikację do przetargu - okropność :mad: - az żygałam tym kompem - blee
- i miłam dosyć przez tą pracę wszystkiego
Ale tak ogólnie to lubię swoją pracę. :laugh:
Wczoraj mój biedny szef przeraził się ;D, że będę szła na macierzyński ( chyba dopiero do niego doszło, że zniknę na 0,5 roku).

Aneczka - K - I zaglądasz jeszcze do nas? Szukam lekarza w Krakowie, który dalby mi L4, jak jest z tym u Ciebie, do kogo chodzisz?

Wiecie co? Dzis obudzilam sie rano z mokra bluzka w okolicy brodawki piersi. Wydalo mi sie niemozliwe, zeby to bylo cos z piersi, ale cos innego nie bylo mozliwe. Po wyschnieciu zostala plama powodujaca lekka sztywnosc materialu (jak mleko). Scisnelam piersi i leci z nich przezroczysty plyn. Czy to mozliwe, ze juz w 4 miesiacu pojawia sie siara? Troche sie przerazlilam, poczytalam ksiazki i o siarze mowia dopiero ok. 7 miesiaca... W poniedzialek u gina sie zapytam.
Mialyscie cos podobnego?

ja mam dokładnie to samo co ty i też się zastanawiam czy to prawidłowe zjawisko czy nie. Trochę mnie to irytuje bo te plamki na pidżamie głupio wyglądają :( I leci mi tylko z jednej piersi.

ciekawe to co wam sie dzieje???????hmmmmmmmm......Ja w sumie niewiem dlaczeko,moze najlepiej spytac lekarza
A+t+ no ten suwaczek fajowy,milo zobaczyc cos innego na naszym forum ;D

reklama
Ja mialam plame tez z jednej piersi, ale jak scisnelam, to z kazdej lecialo.
Suwaczek tez mi sie podoba :) i widze, ze kropecka tez sobie tam zrobila ;) :p

Do góry