reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

KROPECKO TRZYMAM KCIUKI WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE WIKTOREK TO SILNY CHŁOPAK I WIEM ŻE DA RADĘ I BĘDZIECIE ZA CHWILKĘ WSZYSCY RAZEM WE TRÓJKĘ

TRZYMAJ SIĘ

reklama
KROPECZKA TAK MI PRZYKRO,ZE MALUSZEK CHORUJE
ZYCZE MU DUZO ZDROWKA ,A TOBIE SILY I CIERPLIWOSCI,SYNEK NA PEWNO JEST SILNY I SIE NIE PODDA CHOROBIE
TRZYMAM ZAWAS KCIUKI ;)

abryz ma racje! Kropecka - bedzie wszystko dobrze! Wiktorek szybko z tego wszystkiego wyjdzie! Jestesmy z Toba!
No i gratuluje pierwszego przewiniecia :)

Kropecka trzymaj sie kochana ... wszystko dobrze sie skonczy ... zycze duzo zdrowka i wytrwalosci ... buzka :-*

hejka :) Dzisiaj Wiktorek zostal przewieziony do innego szpitala na oddzial kardiologii. Wlasnie od niego wrocilismy. NIestety jesli chodzi o powtorne badanie serca to bedzie je mial robione dopiero za tydzien :/ Zapalenie pluc podobno leczy sie do trzech tygodni ale jesli jego stan bedzie sie polepszal to moze za tydzien puscili by mi go do domu. Jesli chodzi o warunki w szpitalu to jestem strasznie zadowolona bo moge siedziec tam u niego cala dobe :) Niestety na noc bede jeszcze wracala do domu przynajmniej dopoki mi sie krocze nie zagoi bo tam nie ma takich warunkow zebym doszla do siebie a ja chodze i placze z bolu. Ale dostep do synka mam nieograniczony :) Moge go trzymac na raczkach, karmic, przebierac, przewijac kiedy mam na to ochote :) A przez to odciaganie pokarmu zrobilo mi sie go za duzo. Z jednej piersi na raz moge spokojnie sciagnac 150 ml i wszystkio mi przemaka. Nawet te wkladki laktacyjne nic mi nie pomagaja :( Mam nadzieje ze troche mi sie to ustabilizuje bo nie wiem co robic :/ Narazie koncze bo siedziec nie jestem w stanie za bardzo :/ pozdrawiamy was :)

Kropecka dopiero teraz mialam czas wejsc na ten watek i dopiero teraz sie dowiedzialam"Nawet nie wiesz jak mi jest przykro!Trzymaj sie kochana!!!MAm nadzieje, ze z Wiktorem bedzie wszystkop dobrze ze wroci do zdrowia!Jestem zla na atyc lekarzy, ktorzy sie zaopiekowali a raczej nie zaopiekowali sie toba prawidlowo!MAm nadzieje, ze wy -ty i Maciek -rowniez bedziecie dzielni!!!Tzrymaj sie!!

kropecka to świetnie ze poprawiły sie warunki w tym drugim szpitalu i mozesz być juz z maleń stwem,
teraz pewnie bedzie szybciej dochodził do zdrowia.Zycze tego z całego serca dla Was dwojga.
a pokarmu jak masz tyle i głowe do tego to mozesz zamrazać bo to zawsze sie przyda, a szkoda marnowac.
Powodzenia i trzymajcie sie.Wszystko musi być dobrze.

reklama
Kropecka, to super, ze w tym szpitalu warunki sa takie fajne. A jesli chodzi o pokarm, to wyprobuj wkladki Canpol Premium. Zamieniaja mleko w gel i duzo pochlaniaja. Oprocz tego sa duze, cienkie i maja maly przylepiec - naprawde polecam.

Do góry