reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

KROPECKO TRZYMAM KCIUKI WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE WIKTOREK TO SILNY CHŁOPAK I WIEM ŻE DA RADĘ I BĘDZIECIE ZA CHWILKĘ WSZYSCY RAZEM WE TRÓJKĘ

TRZYMAJ SIĘ

reklama
KROPECZKA TAK MI PRZYKRO,ZE MALUSZEK CHORUJE
ZYCZE MU DUZO ZDROWKA ,A TOBIE SILY I CIERPLIWOSCI,SYNEK NA PEWNO JEST SILNY I SIE NIE PODDA CHOROBIE
TRZYMAM ZAWAS KCIUKI ;)

abryz ma racje! Kropecka - bedzie wszystko dobrze! Wiktorek szybko z tego wszystkiego wyjdzie! Jestesmy z Toba!
No i gratuluje pierwszego przewiniecia :)

Kropecka trzymaj sie kochana ... wszystko dobrze sie skonczy ... zycze duzo zdrowka i wytrwalosci ... buzka :-*

hejka :) Dzisiaj Wiktorek zostal przewieziony do innego szpitala na oddzial kardiologii. Wlasnie od niego wrocilismy. NIestety jesli chodzi o powtorne badanie serca to bedzie je mial robione dopiero za tydzien :/ Zapalenie pluc podobno leczy sie do trzech tygodni ale jesli jego stan bedzie sie polepszal to moze za tydzien puscili by mi go do domu. Jesli chodzi o warunki w szpitalu to jestem strasznie zadowolona bo moge siedziec tam u niego cala dobe :) Niestety na noc bede jeszcze wracala do domu przynajmniej dopoki mi sie krocze nie zagoi bo tam nie ma takich warunkow zebym doszla do siebie a ja chodze i placze z bolu. Ale dostep do synka mam nieograniczony :) Moge go trzymac na raczkach, karmic, przebierac, przewijac kiedy mam na to ochote :) A przez to odciaganie pokarmu zrobilo mi sie go za duzo. Z jednej piersi na raz moge spokojnie sciagnac 150 ml i wszystkio mi przemaka. Nawet te wkladki laktacyjne nic mi nie pomagaja :( Mam nadzieje ze troche mi sie to ustabilizuje bo nie wiem co robic :/ Narazie koncze bo siedziec nie jestem w stanie za bardzo :/ pozdrawiamy was :)

Kropecka dopiero teraz mialam czas wejsc na ten watek i dopiero teraz sie dowiedzialam"Nawet nie wiesz jak mi jest przykro!Trzymaj sie kochana!!!MAm nadzieje, ze z Wiktorem bedzie wszystkop dobrze ze wroci do zdrowia!Jestem zla na atyc lekarzy, ktorzy sie zaopiekowali a raczej nie zaopiekowali sie toba prawidlowo!MAm nadzieje, ze wy -ty i Maciek -rowniez bedziecie dzielni!!!Tzrymaj sie!!

kropecka to świetnie ze poprawiły sie warunki w tym drugim szpitalu i mozesz być juz z maleń stwem,
teraz pewnie bedzie szybciej dochodził do zdrowia.Zycze tego z całego serca dla Was dwojga.
a pokarmu jak masz tyle i głowe do tego to mozesz zamrazać bo to zawsze sie przyda, a szkoda marnowac.
Powodzenia i trzymajcie sie.Wszystko musi być dobrze.

reklama
Kropecka, to super, ze w tym szpitalu warunki sa takie fajne. A jesli chodzi o pokarm, to wyprobuj wkladki Canpol Premium. Zamieniaja mleko w gel i duzo pochlaniaja. Oprocz tego sa duze, cienkie i maja maly przylepiec - naprawde polecam.

Do góry