reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Kropecko dopiero teraz przeczytałam. Bardzo mi przykro... , ale nie martw się wszystko na pewno będzie dobrze. Trzymajcie się teraz razem z Maćkiem. Cała moja rodzinka trzyma za was kciuki- na pewno wszystko się wyjaśni i Wiktorek będzie zdrowy.

reklama
Sorki, że pytam - ale co to jest hipotrofia? i skąd się wzięła ta infekcja okołoporodowa? - czy wiadomo co ją wywołało ? i czym to się objawia u dziecka? - strasznie przepraszam, że pytam ale nic nie wiem na ten temat

kropecka - mój Mirek też miał sporo problemów w szpitalu i jakoś się wykaraskał z tego - twój też na pewno.

Gosia ja wczoraj patrzyłam trochę w necie za tym i to jest zachamowanie wewnątrzmaciczne rozwoju płodu (dzidizuś nie dostaje odpowiedniej ilości jedzonka bo łożysko nie jest w pełni wydolne albo cos jest nie tak z pępowiną) - ja sie tylko dziwie jak tego nie wykryto na usg!!! Kurcze, pamiętam jak Kropecka mówiła o tych swoich ginach jacy byli do dupy.... normalnie zabić takich lekarzy ale jestem wściekła na nich. :mad: :mad: :mad: Przeczytałam, że to sie da leczyć w ciąży - matka dostaje jakieś dodatkowe witaminy i odżywki czy coś takiego. Ja nie wiem jak to sie mogło stac. Ale na całe szczęście czytałam, że większość dzieci z tego wychodzi, dogania reszte dzieciaków i jest potem z nimi wszytsko ok - więc na pewno będzie wszytsko dobrze z Wiktorkiem!!!! Musi być..........

konowały pierdo..... takich " pseudo lekarzy" powinno sie odrazu zamykac!!! na samą myśl mnie szlag trafia!!! Kropecka jesesmy z TOBĄ.

Kropecka rzadko teraz jestem na forum i dopiero dzis czytam posty!Poryczalam sie jak bobr jak przeczytalam ze maluszek jest w szpitalu.Pamietaj ze musicie byc teraz dzielni i silni i wzajemnie sie wspierac z Mackiem.Na pewno wszystko bedzie dobrzy i Wiktorek dojdzie do wagi i bedzie zdrowy jak rybka.My tu wszystkie trzymamy kciuki i bedziemy sie za niego i za was modlic.Na pewno bedzie dobrze!Trzymajcie sie cieplo.

reklama
Do góry