reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Kropecko dopiero teraz przeczytałam. Bardzo mi przykro... , ale nie martw się wszystko na pewno będzie dobrze. Trzymajcie się teraz razem z Maćkiem. Cała moja rodzinka trzyma za was kciuki- na pewno wszystko się wyjaśni i Wiktorek będzie zdrowy.

reklama
Sorki, że pytam - ale co to jest hipotrofia? i skąd się wzięła ta infekcja okołoporodowa? - czy wiadomo co ją wywołało ? i czym to się objawia u dziecka? - strasznie przepraszam, że pytam ale nic nie wiem na ten temat

kropecka - mój Mirek też miał sporo problemów w szpitalu i jakoś się wykaraskał z tego - twój też na pewno.

Gosia ja wczoraj patrzyłam trochę w necie za tym i to jest zachamowanie wewnątrzmaciczne rozwoju płodu (dzidizuś nie dostaje odpowiedniej ilości jedzonka bo łożysko nie jest w pełni wydolne albo cos jest nie tak z pępowiną) - ja sie tylko dziwie jak tego nie wykryto na usg!!! Kurcze, pamiętam jak Kropecka mówiła o tych swoich ginach jacy byli do dupy.... normalnie zabić takich lekarzy ale jestem wściekła na nich. :mad: :mad: :mad: Przeczytałam, że to sie da leczyć w ciąży - matka dostaje jakieś dodatkowe witaminy i odżywki czy coś takiego. Ja nie wiem jak to sie mogło stac. Ale na całe szczęście czytałam, że większość dzieci z tego wychodzi, dogania reszte dzieciaków i jest potem z nimi wszytsko ok - więc na pewno będzie wszytsko dobrze z Wiktorkiem!!!! Musi być..........

konowały pierdo..... takich " pseudo lekarzy" powinno sie odrazu zamykac!!! na samą myśl mnie szlag trafia!!! Kropecka jesesmy z TOBĄ.

Kropecka rzadko teraz jestem na forum i dopiero dzis czytam posty!Poryczalam sie jak bobr jak przeczytalam ze maluszek jest w szpitalu.Pamietaj ze musicie byc teraz dzielni i silni i wzajemnie sie wspierac z Mackiem.Na pewno wszystko bedzie dobrzy i Wiktorek dojdzie do wagi i bedzie zdrowy jak rybka.My tu wszystkie trzymamy kciuki i bedziemy sie za niego i za was modlic.Na pewno bedzie dobrze!Trzymajcie sie cieplo.

reklama
Do góry