reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Macie racje czas tak szybko biegnie że szok. Ja nstępną wizyte u gin mam dopiero 11 października więc pewnie dzidzia będzie już znacznie większa. Jutro wybieram się na badanie krwi oj bedzie bolało :( No ale cóż trzeba pocierpieć.Co do jedzenia ja ciagle jestem głodna i niestety ciągle jem bo jak nie zjem to mam takie mdłości że hej.

reklama
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Jak już wam kiedyś pisałam jestem nauczycielką a co za tym idzie mam wychowawstwo obecnie w klasie I gimnazjum. jestem bardzo zżyta z klasą bo prowadze ich od klasy IV byli również na moim ślubie (taka zrobili mi niespodzianke). Ale do czego zmierzam na początku roku szkolnego dzieciaki zaczeły dyskutować ze mną dlaczego nie mam dzieci skoro mam już siostrzeńców i siostrzenice i zasugerowały że fajnie by było gdybym miała swoje. A ja zdębiałam bo wiedziałam że mam je w brzuszku, ale nic im nie powiedziałam. Będą mile zaskoczone jak zacznie brzuś widać. ;) ;)Jeszcze pomyślą że to z powodu ich sugestii :laugh:

Nadiaw kochana, jak ja Ci zazdroszcze bycia nauczycielką, całe życie marzyłam aby byc nauczycielką. Osobiście, że to wspaniały i satysfakcjonujący zawód. Zamiast tego wybrałam jednak coś innnego, jednak teraz znowu o tym myślę i idę spowrotem na studia ;D Ale ja mam świetny nastrój, żeby mi się tak przez resztę ciąży utrzymał. :D

Nadiaw musisz byc super nauczycielka:) my to tylko kazdej problemy robilismy ze chodzily plakaly a potem odchodzily hihi :):)

a tak wogole to w sobote bylam kupic sobie biustonosz...i jak sie wczoraj podirytowalam kiedys patrze a on juz za ciasny ;D no nie samowite!! Mezus oczywiscie oczy wybauszyl i patrzy hehe...sa juz naprawde duze...teraz chyba miseczka D :) jak nie lepiej...ale znow troszke pobolewaja i sa takie jakby strasznie twardawe:)

A propos biustu to moj mezczyzna tez jakis dziwnie zadowolony :laugh: i tez musze sobie nowy stanik kupic bo wszystkie juz malutkie :) az niemozliwe, dopiero 8 tydzien, co to bedzie w 9 miesiacu :laugh:

reklama
Dziewczyny cześć, zaglądam tu z wrześniówek i gratuluje wszystkim przeyszłym mamom.
Jak już będziecie wiedziały czy nosicie w brzuszkach chłopca czy dziewczynkę to tu macie odpowiednie obrazki
bcbbboy.gif

bcbbgirl.gif

glit_itsagirl.gif

itsaboy.gif

Boyhelloki.gif

surpriseglit.gif

Twinsbg.gif

GirlFlowerHeart.gif

Luvboy.gif

Luvgirl.gif

Do góry