reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Hej dziewczyny! Sorki, że się wcześniej nie odzywałam, ale nie czułam się najlepiej.
Ale na pewno w najbliżsym czasie będę częściej tu zaglądać.
Dzisiaj była u gina - stwierdił, że wygląda w porządku i juro idę na USG. Troszkę się boję, bo miałam wczoraj lekkie "podbarwienia" - ale już mi przeszło.
Jestem ciekawa co tak jutro zobaczę. Trzymajcie za mnmie kciuki.
a+t+? - trzymaj się - wszystko będize w porządku - ważne, ze dzidzia żyje :D

reklama
Cześć,
jestem w szóstym tygodniu i wiecznie mnie mdli. Czy Wy też macie takie problemy?

Wszystkim przyszłym mamom przesyłam gratulacje!!!
I mnóstwo pozytywnej energii!!! ;)

Sylwia mnie mdli od 5 tygodnia :) od 5 na suwaczku czyli 6 normalnie:) i to bardzo....czasem potrafi mnie naciagac z kilkanascie minut bez przerwy...a wczoraj zaliczylam moje 1 wymioty!!! niczyms ie nie przejmuj to naturalne!! jestes w ciazy!!!!!!!!!

GADGET 1 MAJ
MMEGII 1-3 MAJ
GOSIEK 3 MAJ
LILITH 4 MAJ
GOSIEX 5 MAJ
NADIAW 9 MAJ
KALINA 12 MAJ
MAXIN 14 MAJ
MAZUREK 19 MAJ
ELLE 20 MAJ

czesc ja zaglądam tu z wrześniówek
Sylwia ja na początku miałam straszne mdłości i to przez cały dzień.
Najlepiej mieć pod ręką krakersy albo biszkopty, mi pomagały też owoce.
Do tego unikać wszystkiego co wywołuje mdłości u Ciebie.
W moim przypadku była to większość potraw wię żywiłam się głównie owocami i warzywami.
Obiady mąż musiał sobie sam gotować.
Ale minęło mi w 10 tygodniu, mimo wszystko wspominam to najgorzej z całej ciąży.
Potem było już tylko lepiej. ;D

Sylwia ja też się czułam fatalnie nawet wymiotowałam, ale teraz przeszło i czuje się super czasami tylko mam skurcze brzucha. Co do jedzonka ciągle jestem głodna zaczynam sie martwić żeby mi tak po ciąży nie zostało. :D :D

reklama
witam LILITH, super.
jak się czujesz, bo ja jak narazie ok. Tylko ciągle jestem zmęczona i nic mi się nie chce. Najchętniej poszlabym na urlop. :)

Do góry