reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

heh moze masz racje jak i nne dziewczyny :)
ale wiesz jak to jest...no ale faktycznie ja widzialam dopiero 7 mm pecherzyk...hihi czyli moj pecherzyk ma juz prawie tyle co twoj!! jak super!jak to szybko rosnie :):) niesamowite :)

reklama
Lilith nie wiem ile mm ma pęcherzyk, ale dzidzia ma 3 mm. Ale pani doktor powiększyła i serducho tak było widać że szok a jak biło matko. Co do luteiny dostałam dopochwową, ale na ulote wyczytałam że po odstawieniu pojawi się krwawienie. Sama nie wiem może źle interpretuje.

zle interpretujesz...ja biore luteine i juz ja powoli odstawiam i zmienilam dawkowanie na 1 dziennie z 2 zeby to nie byl szok i nic sie nie dzieje!lepiej bierz jak gin kazala!!! :):)

dzięki lilith ja mam brać jedną dziennie, więc tak zrobie. Ale musze powiedzieć że dzisiaj czuje się wspaniale mdłości minęły i samopoczucie też lepsze ale to pewnie od pogody bo nie ma już takich upałów jak były. :laugh: :laugh:

calkiem mozliwe!!! ciesze sie ze lepiej...u mnie wrecz przeciwnie...:( teraz czekam na papu bo mezus juz mi robi pyszna potrawke! a na jutro zrobie chyba fasolke po bretonsku bo mie ochota wziela:)
noa pozatym widze Nadiaw ze ty juz 7 tydzien czaynasz:) gratulacje!!!:)

Mmm fasolke po bretonsku to jadlam ostatnio, w sumie to nie przepadam ale ta byla pyszna ;D
a ja dzis jem nalesniki bo mi ochota przyszla :) jakos sie dzis troche lepiej czuje :)wiec korzystam i jem :)

pozdrawaim mamusie :)

to smacznego zycze!!! mnie sie chce plackow ziemniaczanych! ale raz sie chce tego raz tamtego...i przedchwilka zas spalam no i teraz znow mi jest nie dobrze :(:(

witaj!!! bidulka jestes :(:( pomysl ze jeszcze tylko kilka dni :) i jak sie smucisz to mysl o bobasku :)
no i widze ze za 3 dni zaczynasz 8 tydzien :) jej jak ten czas leci :)

reklama
Do góry