reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

No dokładnie! Cholerka my to z Tomkiem walczymy o dostęp. Oboje mamy mnóstwo do "zrobienia" na kompie. Ale tak na marginesie zjadłam sphagetti o 13 godz. a teraz przed chwilką grillowaną pierś z kury z sałatką. Dzisiaj mam prawdziwie wilczy apetyt, taaak mi się mięsa chciało ;D
A o dzidzie się staraliśmy tylko jeden cykl, ale ja marzyłam od 2 lat!!!!! Tylko nie było nas stać. Teraz nam się jakoś sytuacja znacznie poprawiła i od razu wzieliśmy się do roboty. Ale ile ja miesięcy płakałam, bo czułam wręcz niewyobrażalny instynkt macieżyński.

reklama
U nas to trwa od roku. jak wróci ła z zeszłorocznych wakacji. Potem za drugim razem mi sę udało - lecz niestety na krótko - bo w 7 tygodniu poroniłam ( dokładnie w ten piątek minie dzień cyklu jak w tedy poroniła) - potem to już się staraliśmy i za 7 razem nam się udało ( akurat na wakacjach).

Oj ja tez się cieszę, że żadnych plamień, ani innych dolegliwości nie mam. tylko jestem zmęczona, śpiąca i sikająca ;) Miłego wieczora i do jutra.

Nadiaw 79 moje gratulacje! ja tez dzis byłam u gina i tez mam juz pierwsze zdjecie mojej fasolki :).
A teraz kilka słow od tatusia :) :laugh:
czesc dziewczyny! gratuluje wam bycia mamami ja sie bardzo ciesze ze bede tatusiem ;D
az mnie korci zeby rozgadac calej firmie, ale mmegii nie chce zapeszac :)
Najchetniej to wzialbym zdjecie naszej kruszyny i wszystkim pokazał :)
pozdrwaiam was ja niestety musze isc do pracy :( :mad: pierwszyi suwaczek jest moj ;D

O kurczę, ale z Ciebie będzie fantastyczny tata!!!! Krzycz ile wlezie :p Mój Tomciu wręcz odwrotnie nie chce nic nikomu mówić za nim nie pójdziemy do ginekologa. A ja i tak juz wszystkim rozgadałam. Super kochani fajna atmosferka ciążowa ;D

Nadiaw a ile milimetrow ma twoj pecherzyk?? bo ja sie teraz zmartwilam ze jak moj mial 7mm to nie widzialam:(:( inne kobitki mowily ze w 6 tygodniu one tez nie widzialy...ale sie zdolowalam a mialam taki humor cudny...
teraz pojde w 9 tygodniu to juz musi byc widac...oby tak bylo...a jak nie wytrzymam pojde prywatnie :(

co do luteiny to jaka dostalas??? dopohowowa czy zwykla pod jezyk?? ale bierz jak kazal napewno ci nie zaszkodzi tylko pomoze!!!

reklama
lilith nie martw sie! ja dzis bylam i w sumie to tez nic konkretnego nie widac na zdjeciu, tylko ciemny pecherzyk :)
Wiercil sie i ruszal :) pecherzy ma 15 mm a dzidzia ma 5 mm :) az niemozliwe ze z takiego malenstwa wyrasta taki czlowiek jak my :) bardzo sie ciesze ze dzis zobaczylam mojemalenstwo, zreszta tak jak przyszly tatus, ktory byl ze mna caly czas :) i ktory nie wytrzymal zeby nie napisac tez tutaj.
Moze powienien tez powstac watek dla tatusiów... :laugh:

Do góry