reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Kochana witaj w klubie, też nie śpie, budzę mojego Tomka on zły na mnie jak pies bo rano do pracy a ja miałam 2 dni wolnego. Ale coś mi się wydaje,że to z emocji, spać nie możemy.

reklama
Dziewczynki boże nie mogę jeszcze uwierzyć oficjalnie oświadczam że jestem w ciąży. widziałam jak serduszko biło normalnie coś wspaniałego. Pani gin przepisała mi luteine bo czasami pobolewa mnie brzuch mam takie skurcze. powiedzcie czy powinnam ja brać? Oj czuje sie wspaniale.

Ja Ci kochana nic nie powiem, bo do lekarza idę dopiero 20/września, ale coś ci dziewczyny powiedzą w tym temacie. I popierwsze z całych sił gratulację Nadiaw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o jak dobrze, że nie jestem osamotniona z tym spaniem - a myślałam, że jestem jakiś wyryk natury O0
ja idę już w czwartek do gina - ni emogę się wprost doczekać ;D
A to badanie ja tez Tobie niestety nie podpowiem.

To ja mam najlepiej w sobotę i w niedzielę rano - wszyscy śpią a ja wstają o 5:00( tylko teraz - kiedyś dłużej spałam) i hyc na forum i buszuję po sieci. Po południu to trochę trudniej - bo więcej nas do kompa. Teraz mam spokój, bo mąż z córcią lekcje odrabia. ale juyż kończą i mnie wygonią.

No tak, ale z Ciebie multimedialna mamcia ;D. Ja sie dzisiaj co chwilkę kładę do łóżka, na 20 min. potem się nudze wstaję, chodze robię różne rzeczy, zmęczę się i znowu się kładę :p To pewnie przez to, ze mojego męża w domu nie ma a ja się nudzę.

oj chciałabym się tak ponudzić :D
Ale niestety ja faktycznie muszę walczyć o kompa. Bo jak Ania odrobi lekcjje to siadają z moim mężem do kompa i grają. Ciekawa jestem jak oni urlop wytrzymali - zero kompa a na wczasach nawet telewizora.
Ale udało nam się odstresować i powstała dzidzia ;D - same przyjemne i porzyteczne rzeczy powstaja z braku kompa ;D

reklama
Do góry